Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crkvaorehovica

Marketing

Roke

Image and video hosting by TinyPic
Roke
Zakaj baš roke, pitate se?
Naša Majka Marija rodila je Sina i skopala ga svojim rokama, hranila ga i premotala, držola ga v svojem krilu i gledala kak roste, vučila ga hodati i živeti se sa svojim rokama. One su tak vredne; da zidaju i kopaju, pišeju i crtaju, da nekoga poglodiju, da moliju i da se pozdrovljaju i da nekome pokožeju pot, da slepog storca primeju i prepelaju prek vulice i dete da dopelaju do škole, kuhaju i pereju i Božeka moliju za zdrovje i jokost kaj moreju se to delati, ali ipak janput se to moramo staviti i roke zaklopiti i to zanavek. Unda te drugi sprevodiju na zodji počinek, mole se za te, vužgeju ti koju svečui tak se se to ponovlja. Jan čovek veli: Da bi roke povedati znale, kaj čije oči bi se zaplakale.
Ali one nigdor prepovedati neče, jer imamo od jih koristi vekše,
Čuda tajni zapisano je sa rokama, dok su bile mlode i ve dok so v mukama
Siromašni bi bili ak ih nej meli od Božjih doriništ nej prijeli.
Kaj si dol roke fala ti Bože, kaj delam i molim, kaj se lepše poželeti more? Srečen vam Božić želim na kraju da su roke Božje čudo nek si znoju!
Štefica
S ovom lijepom pjesmom, naše vjernice Štefice, želim vam dragi župljani i svi ljudi dobre volje Sretan i blagoslovljen Božić, neka vas mali Bogek rođen u Betlehemu učini velikima i sretnima jer smo svi Božja djeca...
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 25.12.2013. u 18:05 sati.