Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Prijatelji životinja

Dragi naši prijatelji,

u ovoj godini puno smo toga zajedno s vama uspjeli napraviti za životinje, no isto tako ova godina je za nas, prvenstveno zbog preseljenja, bila i iznimno teška te financijski pogubna.

Stoga vas molimo za direktnu pomoć odnosno za nužne nam uplate članarina (120,00 kn godišnje (10,00 kuna mjesečno)), donacija prema vašim mogućnostima u novcu, donacije u robi ili usluzi te narudžbe kalendara, majica, torbi i drugih promotivnih materijala iz našeg web kataloga. Svaki vaš doprinos bit će nam dragocjen.

Članom možete postati jednostavno ispunjenjem prijavnice, a članarinu i donaciju možete uplatiti na IBAN: HR2023600001101531137 ili žiro račun: 2360000-1101531137, a za druge oblike plaćanja posjetite sljedeću stranicu.

Izdajemo člansku iskaznicu s kojom ostvarujete mnoge popuste kao i donatorske iskaznice i potvrde za poreznu prijavu.

Ove godine uz majice, torbe, kuharice, AMI hranu za pse i mačke u web katalogu se može naći i kalendar pa vas molimo da nešto od navedenog pokušate izabrati za sebe ili za poklon dragoj vam osobi.

Ujedno zahvaljujemo svima vama koji ste već uplatili članarinu i prema mogućnostima donaciju.

Puno hvala i svima koji su potaknuli svoje poznate da se učlane ili uplate donaciju, kao i onima koji na bilo koji drugi način pomažu.

Uz vjeru za vašim odazivom srdačno Vas sve pozdravljamo,

Vaši Prijatelji životinja




Post je objavljen 17.12.2013. u 08:05 sati.