Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strumpf-usklicnik

Marketing

U buldogovom gnijezdu



Baš pred neki dan, u dobroj vjeri i namjeri krenuo sam bespućima Interneta, na jedno okupljalište ljutih antimamićevaca, koji našeg Zdravkeca vide kao najveće zlo koje je snašlo naš nogometni svijet, te kao izvor sveg lošeg što izlazi. Na tom mjestu teško se moći naći nešto afirmativno ne samo o Zdravkecu, kad im je on najveći problem, nego čak nema ništa plemenito ni o našem klubu u kojeg se svi ti silni huligani toliko kunu i zaklinju, tipa ono da je to njihov život, svetinja i tako. Sve je to laž, jer mnogi tamo dolaze i vole Dinamo samo kao izvor svojih nekih frustracija, nedostataka, strahova, općih ljudskih slabosti i tako. Naime, ima dosta ološa među BBB, koji koriste tekme, navijanje, razbijanje i sveopće popratno nasilje, samo kako bi sebi ugodili, te rješavali neke svoje privatne probleme. Na primjer, nekome majka ne da pije, a on baš upravo ide piti, neko je komunist, pa ga baš smeta Zdravkec-kapitalist, netko želi tučom slabijih dokazati svoju slabost i pobijediti svoje strahove i tako...svega, ima među tim BBB.

Eh, onda u takvo jedno okruženje, dolazi sa svojim upisima i kratkim tekstovima, bloger i čovjek kojeg samo zanima istina, te im govori i želi ukazati da Zdravkec nije tako crn, kako se čini, da barem neke koji su zavedeni općom histerijom kontra Zdravkec, izbavi kao tih silovatelja mentalnih funkcije, te ga ih izvede na pravi put. Ah, ta vrla demokracija na forumu me izbacila, te označila kao trola, odnosno, nekoga tko ide pisati samo da bi raspirivao i provocirao nepotrebne rasprave. Ah, al' ja nisam takav, moje su namjere čiste i ciljevi plemeniti. Želio sam samo kroz demokratsku raspravu, te debatu dokazati ljudima da im njihovi stavovi, baš ne drže vodu. N

Naime, pisao sam tamo o tome, da kolovođe BBB, znaju o čemu se radi, te da su se svi „ugledniji“ BBB, odmaknuli od Zdravkeca, jer isti nije htio više trpiti i plaćati njihove ispade kada ne samo da svoju podređenu grupu nisu mogli držati na okupu, nego čak ni sebe ne mogu kontrolirati. Hm, teško je tim kolovođama sebe držati pod normalom i kontrolom, ne samo kada nisu pijani ili pod utjecajem opojnih droga, nego čak kad su i relativno čisti. Slabi su to karakteri i ličnosti. Kada im je Zdravkec zavrnuo financijske pipe, odjednom od nije valjao, te su se oni odmetnuli od njega. Kasnije, je komunjarska vrhuška došla na vlast, te je stupila u kontakt sa kolovođama fronte kontra Mamiće, te su orkestrirano nastupali u javnosti kontra njega. Boysi, imaju neko „događanje naroda“, naprave nerede ili neki prosvjed, te onda komesar jovica-ministar, nešto veli „pametno“, novinari pišu, a normalni Hrvati-katolici se truju i ispiru im se mozgovi.

Nadalje, zamjerili su mi ti internetski BBB što sam branio Glavu, te im rekao istinu da Zdravkec nije ušao u klub iz niskih pobuda kao što bi oni htjeli, nego iz ljubavi da svojem Dinamu nešto donese, te od našeg GNK napravi što bolji i veći klub. Oni u svojem ludilu nisu mi vjerovali, nego su krenuli na mene sa kukom i motikom, te da smo se možda vidjeli negdje nasamo, bez imalo obzira krenuli bi mene da me fizički likvidiraju, jer oni što ne razumiju, žele uništiti. Al' srećom, to je samo forum, te oni nemaju nekog neposredno kontakta sa mnom, ali ne se kladio da neki od njih bi željeli me upoznati i na sve načine doći do mene, jer eto oni tako rješavaju one koji drugačije misle. Neka, dođu čekam ih, iako znajte ljuti kontramamićevci da niste pozvani.

Da se nadovežem na gornji odlomak...kroz našu kratku konverziju kroz par postova na forumu, još su mi čak zamjerili što sam napisao u jednom svojem tekstu, što sam iznio svoje pravo na samoobranu, te sam dobio poziv od jednog huligana, da mu to ponovim u lice. Hm, pa ne tražim ja nikakav fizički sukob, ali na svaki pokušaj fizičkog napada znati ću pravovaljano i pravovremeno odgovoriti. Ponavljam, možda neću izaći kao pobjednik, ali biti ću svima tvrdi orah, te će do svoje pobjede, doći dosta oštećeni u svakome pogledu. Naravno, ako dođu do nje.

Ekspresno sam bi zabranjen na tome forumu, jer tamo glavnu riječ vode neuki administratori koji služe samo da bi pogodovali kliki i rulji sa ulice koja ne dopušta da se Zdravkec, pokaže u pozitivnom svjetlu, jer on eto mora biti zlo. Ah, nadam se da će bar neki od njih spasiti, te da neće završiti kao topovsko meso i igračke tamnih sila, koje žele sve što je lijepo, dobro, istinito, katoličko i hrvatsko uništiti. Svi oni, moji prijatelji i neprijatelji su u mojim molitvama, kako bi se svi obratili i došli na pravi put, te ostali na njemu. Stoga, molim za Vas.



Post je objavljen 09.12.2013. u 14:19 sati.