Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luonnotar

Marketing

Ljubljana

S obzirom da mi je u posljednji trenutak otpalo dugoočekivano putovanje u Austriju, moram smiriti svoj nemirni duh i otjerati trenutno razočarenje. Što drugo preostaje nego povratak slikama koje svjedoče o još jednom predivnom mjestu koje sam ranije posjetila.
Prilikom prvog posjeta Ljubljani vrijeme nas je poslužilo. Ukoliko u kratkom vremenu želite istovremeno vidjeti centar, prirodu i puno lijepih građevina svakako preporučam vožnju turističkim brodićem po Ljubljanici.
Mi smo se vrlo brzo odlučili za tu opciju......idealna prilika za vidjeti predivne mostove iz boljeg kuta.....od kojih mi se posebno dojmio Zmajev most (Zmaj je danas postao simbol Ljubljane)...Ipak, ako nemate dovoljno novca za tu vožnju, ne očajavajte! Ljudi se svakako snalaze ili rekreiraju.. pažnju nam je odmah privukao simpatični čovjek koji je veslao na velikoj gumi (nadam se da ga možete uočiti na ovoj slici) :)Prošetali smo i kroz poznati Tivoli park...Slikice zimskog posjeta Ljubljani dođu nekom drugom prilikom;)Post je objavljen 05.12.2013. u 20:15 sati.