Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

U potrazi za izgubljenom koketom

Ovo bi mogla biti naj-Beta priča u povijesti ovog bloga. Iako ekstremnu koncentraciju Bete možemo pronaći u slučajevima Milana i Severine, Kanyea i Kim, te ovog jadnika koji čezne za ženom koja ga je izvarala, svima njima je moguće barem malo progledati kroz prste jer su ipak barem jednom okusili nekakvu ljepotu, seks i bliskost od žene u pitanju pa je donekle razumljivo da im se teško odvojiti od toga. Očekivano je da ćeš htjeti ponoviti stvar ako si se barem jednom omastio njome.

To ovoga puta nije slučaj.

Novozelanđaninov pokušaj da pronađe misterioznu američku ženu


Reese McKee ima samo ime i fotografiju, bez puno drugoga, ali nada se da će ovog Božića pronaći Katie

Prvi alarm: na skali od 1 do 10, ona je 6-ica, u najboljem, vrlo velikodušnom slučaju 7-ica (i to sve po Washingtonskim standardima, po našim bi bila jedva 5). Prosječno lice s oštrim kutevima (popularno: manjaw) i obrazima poput vjeverice (iako to može biti od nespretnog šminkanja), prosječno, donekle inspirirajuće tijelo BMI-a 24 (koliko se može ocijeniti po sitnoj "napuhanosti" lica), srednje dvadesete... barem ima srednju do dugu kosu. Cure, obratite pozornost. Možete biti ne znam koliko genetski neobdarene, ali ako niste pretile i niste odrezale kosu, i dalje možete biti prilično privlačne.

Naša priča počinje ovako:

"Pronađi me," rekla je prije nego je nestala u zoru jednog novogodišnjeg jutra.

Odlično, odmah Hollywoodski klišej. Stvarni svijet nije poput spota "Absolute Beginners" Davida Bowieja u kojemu muškarac trči za koketnom djevojkom u sjenama, nikada ne vidjevši od nje ništa više od sjene. Koliko netko mora biti blesav da misli da je to ozbiljna prilika?



"Da, pronaći ću te," rekao je prije nego što je shvatio da je jedino što ima njeno ime, Katie, uz činjenicu da je iz DC-a - vjerojatno Washington DC-a u SAD-u.

Washington DC se, uz Toronto u Kanadi, diljem svijeta smatra jednim od najgorih mjesta na svijetu što se žena tiče, s epidemijom debljine, loših karaktera, tetovaža, promiskuiteta i napuhanih standarda. Vjerujem da to objašnjava ovo gore.

Reese McKee (25) se nada da će mu čarolija Božića i moć društvenih medija omogućiti da se ponovno nađe s misterioznom ženom koju je upoznao u Hong Kongu prošle Nove godine.

Muškarac iz Wellingtona kaže da je bio u Hong Kongu kada je naletio na Katie nakon što su se oboje izgubili tijekom te noći.

"Samo sam šetao uokolo i divio se svjetilma kada sam pronašao ovu djevojku kako plače uz cestu."

Za sada sve ok. I ja bih pitao nekoga tko plače uz cestu kako mogu pomoći. Ako je cura u pitanju, pretpostavljam da bih i ja to shvatio kao priliku.

"Prišao sam joj i pokušao joj pomoći. Bila je izgubljena. Izgubila je sve svoje prijatelje negdje u gradu."

"Samo sam je razveselio. Ja onako imam ovaj neporecivo loš smisao za humor na koji se nitko ne može ne nasmijati."

Onako ovaj neporecivo loš smisao za humor? Vjerujem ti!

Poslije su išli piti i na kraju se ponovno našli s njenim društvom prije rastanka u 6 ujutro, kaže.

Ja bih je zabavio čitanjem dlanova i prikladno uvjerio da je naš mini-spoj zanimljiviji od njenog društva, ali svakome svoje. Ne mora svatko iskoristiti prilike koje mu se ukažu.

Iako nikada nije dobio ni kontakt broj ni e-mail adresu, posljednje riječi koje je čuo od Katie, "pronađi me", ostale su s njim.

Nakon što je upoznao Katie, g. McKee kaže da je proveo tjedne u potrazi za njom. "Ali to je bilo manje-više uzaludno jer nisam imao nikakvih tragova.

Dobio sam ideju upotrijebiti Facebook ovog lipnja, ali nije bio pravi trenutak. Mislim da u ovo doba godine ljudi imaju posebnu vjeru u čaroliju Božića. Ako ništa drugo, bilo bi lijepo opet se čuti s njom i reći joj "hvala". Reći joj "Hej, kako si?"

Koja to budala provodi tjedne u potrazi za ikim? Napraviš par pretraga, filtriraš po mjestu, upotrijebiš servis za obrnutu pretragu slika, i ako ne nađeš to je to. Ovo nije 19. stoljeće da je potrebno tjednima obilaziti sela u potrazi za djevom, i svaka sljedeća uložena minuta poslije prvih 5 ti neće ništa pomoći.

Kao drugo, za što joj se to ima zahvaliti? On je nju tješio kada je plakala pored ceste. Ona bi se trebala zahvaliti njemu. Ali neeeee, on je Beta i ona je za njega automatski anđeoska žena. Stvarno je istinita ona paralela između načina na koji promiskuitetne (popularno: droljaste) žene dijele seks i načina na koji Beta muškarci dijele svoje emocije i lojalnost.

Uočite da je konstantno tijekom godine razmišljao o tome kako je pronaći, bez posustajanja. U lipnju, pola godine nakon što ju je upoznao, je dobio ovu blesavu ideju s Facebookom, konstantno je razmišljao kada će biti pravi trenutak kako bi "povećao svoje šanse" za 2%. To znači da cijelu godinu nije imao drugih prilika. Nije proveo godinu živeći normalno i upoznavajući druge cure i onda pred kraj godine šaljući jedan kratki booty call iz zabave. Ne, on je čeznuo za njom svakog trenutka, na temelju nekoliko sati provoda nakon kojih mu se nije udostojila ni ostaviti kontakt.

Nevjerojatna žeđ. Nevjerojatno odustvo čak i najmanjeg komadića interne igre.

"Količina pozitivnih reakcija i ohrabrenja koja je potekla je zapanjujuća." Stranicu je sharealo preko 4000 ljudi.

Barem 80% djelitelja te stranice su žene, kladio bih se. Žene (nesvjesno, istina) obožavaju racionalizirati i širiti potpuno pogrešne informacije o načinu na koji ih se može osvojiti, te da nema rijetkih stranica poput moje prosječan Beta ne bi nikada uspio proći kroz zid "samo budi svoj" savjeta.

Osim njenog imena, jedini identifikacijski podatak koji ima o Katie je njena slika koju je pronašao na svom mobitelu sljedećeg jutra.

Osim ako ne upotrebljavaš neku rafiniranu vrstu igre profesionalnog fotografa, nije dobra ideja slikati curu. To samo napuhuje njen ego i smanjuje ti šanse.

g. McKee priznaje da je "pomalo realist" i ne bi ga iznenadilo da je Katie u vezi s nekim drugim. Ipak, ostaje "naivno optimističan".

Po onome što znamo o seksualnom tržištu u prosjeku, rekao bih da stvarno postoji 30% šanse da nije bila ni s kim ove godine pa je slobodna. Po onome što znam o njoj (pogotovo o njenoj lokaciji), vjerojatno je ove godine primila 2-3 spolna organa. Pa tko voli nek' izvoli.

"Šanse su milijardu naprama jedan, ali sviđaju mi se ti izgledi."

Zaboga!


Jesu li ikada u povijesti izrečene više Beta riječi nego što su "Šanse su milijardu naprama jedan, ali sviđaju mi se ti izgledi."

Osim ako ga slučajno ne spasi slava koju je sada stekao (sumnjam, budući da je to izrazito "awwww slatko" vrsta slave, ali možda - šanse su milijardu naprama jedan).

Hajdemo se kladiti:

32.9999% šanse da je ne nađe.
33% šanse da je nađe, ona da hrčkoliki intervju kako je to baš awwwwwwww, nakon čega 75% šanse da ga ignorira, a 25% šanse da ga nekoliko godina muze za emocionalnu pozornost
33% šanse da je nađe, ona izjavi da je to baš creeeeepy i aaaawwkwwaaard i zatim ga ignorira
0.0001% šanse da je nađe, oni završe u vezi i braku, nakon čega 100% šanse za razvod i financijsko/emocionalno silovanje jer ona "nije sretna"


Ne znam za vas, ali meni se za to stvarno vrijedi potruditi!

"Bilo bi mi dovoljno kada bih je samo pronašao i rekao "hvala" jer je to bila godina koja mi je promijenila život, i počela je te noći, stvarno."

Ne mogu više. "Promijenila život".... nakon jednog pića u novogodišnjoj noći? Članak ovdje milosrdno završava, jer nisam siguran da bih mogao izdržati i sekundu više. Moj Beta-detektor je eksplodirao.

Dečki, želite uspjeti na seksualnom tržištu? Samo radite sve obrnuto od gospodina McKee-a i garantiram uspjeh.

p.s. EPILOG: Novine prenose da je djevojka pronađena ali da je "otprilike" ugasila svoje profile na društvenim mrežama. Mojih 33% šanse iz treće opcije je bilo točno!

"Otprilike" rofl rofl rofl

Post je objavljen 05.12.2013. u 10:18 sati.