Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Politička kretanja nakon referenduma!

Eto i taj dernek je završio!

Referendum kao izbori prije izbora što je vrlo lako procjenjivo inaće ako nije tako onda su velika većina Srba u Hrvatskoj ustvari homoseksualci!
Uzmimo da nisu al da su oni toliko napredni pa da tamo po selima oko Vukovara glasaju protiv,ma dajte molim vas!

Agresivna kampanja lijevičara epilog je rezultata referenduma! Takvi napadi,pljuvačina je ne zapamćena što se mene tiće u vremenu otkad se ja politikom bavim!

S druge strane gđa Markić,tiho,piskujući objašnjava sve do potankosti! Jasan cilj i bio je provediv!

Svak se svrstao kako osjeća i naravno čista pobjeda koja po meni uopće nije bitna po pitanju po kojem se vodila nego isključivo je bitna po vlast koja uistinu kao zrela kruška samo što nije opala!

Epilog referenduma jedina daje krila druge zabrinjava a Karamarka zbunjuje!

Čujem iz pouzdanih izvora da Karamarko nije prihvatljiv kako većem dijelu hdz-ovog biračkog tijela tako niti onih koji bi trebali pripomoći.

Crkva smatra da je uistinu sumnjiv jer je vodio kampanju Mesiću što je povjesna činjenica te aktualna stvar koja sigurno zabrinjava je njegov nedavni posjet Angeli Merkel gdje se u potpunosti složio da HDZ ide u desno te da treba činit zaokret.

Merkel inzistira na umjerenom HDZ-u koji neće koketirat sa tvrdom desnicom proustaški orjentiranom stoga ona smatra da HDZ kao član Demokršćanske Europske Stranke mora ići u tom smjeru!

Naravno da je to prihvatio jer izbora nema.

Da je ovo točno što pišem govori i najnoviji podatak gdje Karamarko preko dr.Rainera kritizira Željku Markić a sigurno i ekipa u Stožeru za Hrvatski Vukovar je uvidjela da je iskorištena! Sad više nisu na cijeni a da su izbacili i Karamarka iz kolone bili bi vrh i mogli su pokupit popularnost!

Ova ekipa ako ne bude pametna slijedi im epilog koji su doživili prethodnici!

Da li će Vaso Brkić bit Glavaš a Josić Mirko Čondić ostaje nam za vidjet!?

Po meni, Karamarko će morati sijeć Brkića koji ga je doslovno doveo na vlast kao svojevremeno Sanader Glavaša. Brkić je uteg koji desničari i koji ima aferu "diploma" te postoji mogućnost da Karamarko preko SDP-a te nekih svojih linija s ljevice "odrubi"glavu Vasi Brkiću. Sve upućuje na to! Vaso ako je mudar mora imat konekciju s nekim na desnici te čuvat priključak sa Stožerom i braniteljima!

Josić je po meni već postao Mirko Čondić a da "Rive" nije ni vidio!

Ljevica?

Hrvatska je oštro skrenula u desno! Ukoliko se desne opcije slože Milanović doslovno nema šanse. Čovjek je odredio vodit politiku Milorada Pupovca i zato će dobit u Vukovaru,Puli i Rijeci a sve ostalo izgubit!

Desnica?

Postoje birači koje ne žele HDZ a posebice Karamarka stoga predlažem da se ide u dva ešalona. Prvi ešalon HDZ,HSS,HSLS,HSP AS, BUZ te drugi HSP,HRAST,HZ,AHSS,AHSP plus nezavisni Petrina,Duspara,Đapić.

Po mom izračunu vrlo bi malo glasova propalo i sigurno bi bilo oko 80 zastupnika u Hrvatskom saboru!

Naravno,ima li taština? uhhhh

Svi su jaki na riječima a nitko ništa ne razumi!

pozz

Post je objavljen 04.12.2013. u 21:12 sati.