Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTIT RAZBIJA NAKANE DEMAGOŠKIM POLITIČARIMA

Ivo Josipović, Stjepan Mesić, Milorad Pupovac, Slobodan Uzelac,.., prava su elita.

Sinoć u 19,00 sati u Bjelovaru je održao svoje predavanje Tomislav Jonjić, rođen 19. svibnja 1965. u Imotskom, koji je inače pravnik po zanimanju. Predavanje je organizirala Matica Hrvatska u Visokom učilištu u Ul. A. B. Šimića u našem gradu, na temu: "Je li Jugoslavija još uvijek postoji, kad nismo u stanju isporučiti Josipa Perkovića UDBA-ša." Na tribini su bili voditelji i oni koji su dali uvodnu riječ: Anita Blažeković i Davor Dijanović. Između ostaloga predavanje od Jonića bilo je slabo posjećeno, jer došlo je svega oko 30-tak ljudi. Tako da dvorana je gotovo bila poluprazna. A izlaganje od Tomislava Jonića meni je osobno izgledalo "suhoparno" i pristrano, odnosno zamagljujuće, jer očito je; da još uvijek naše društvo se boji istine.



Jonjić je na svome predavanju zastupao ideju i tezu kako je: Franjo Tuđman važan za uspostavu suvremene i moderne Hrvatske. Na što sam ja poslije uz slobodno postavljanje pitanja reagirao. Pitajući predavača Jonjića: I vi vjerujete da jedan partizan Tuđman i jedna partizanka Ankica su stvorili državu Hrvatsku? Tuđman koji je poubijao 1945., tolike ljude u čazmanskoj šumi i drugim mjestima. Spomenuo sam Joniću činjenicu kako je 20. veljače 1998., policija od ministra Ivana Penića (HDZ) razbijala glave prosvjednicima s pendrecima na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, te pitajući ga i to je ta stvorena država Hrvatska?! Tuđman je bio okružen sa svim bivšim UBA-šima: Josipom Manolićem, Dušanom Bilandžićom, Ivicom Račanom, Josipom Perkovićem, Josipom Boljkovcem, Jankom Bobetkom, i drugima KOS-ovcima i OZNA-šima,.., upravo onima koji su poslije Drugoga svjetskog rata ostavili iza sebe preko 900 masovnih grobnica po cijeloj Hrvatskoj. Nikada nisu odgovarali za počinjene ratne zločine.



Tomislav Jonjić je u svom predavanju se dotaknuo Miljenka Jergovića i Borisa Dežulović, koje je nazvao; da su moralne sramote od novinara, isto tako se je obrušio na antifašistu Stjepana Mesića. Na što sam ja opet ponovo Jonića upitao; nisu li Tuđman i Mesić zajedno igrali šah? Nisu li zajedno sjedili za stolom u Gospiću 18.11.1991., na zatvorenoj fešti za stolom sa Gojkom Šušakom (pokojnim) i jeli i pili dok je na taj dan pao Vukovar. Dva različita predsjednika država i dva različita vojskovođa sjede zajedno "dok se narod kolje", pa gdje to ima?! Isto tako sam spomenuo i istrebljivanje Hrvatskog naroda u ovih zadnjih 68 godina. Gdje je od 1945., pa na ovamo nestalo 2,7 milijuna Hrvata i Hrvatica. Jer za vrijeme NDH-a u Hrvatskoj je bilo 6,7 milijuna stanovnika, a sad nas nema ni 4 milijuna. Gdje je nestalo 150.000 Hrvata iz Hrvatske za vrijeme predsjedničkoga mandata RH, od 2000 do 2010., od Stjepana Mesića. Ovo što ja govorim to dokazuje statistika. I Mesić danas živi u državnom dvorcu na račun siromašnog i nezaposlenog naroda...To je dokaz da je UDBA stvorila prćiju svoju ljevičarsku državu Hrvatsku" koju je opljačkala, zadužila i smišljeno zatrla.



Svi oni zajedno Tuđman-Mesić-Šarinić su pokrali novac od iseljenika. Zaklada od "partizanke" Ankice Tuđman "spasimo djecu Hrvatske" bio je financijsko-kriminalni inžinjering legalne pljačke. U Saboru RH, još uvijek sijede sinovi i kćeri "partizanskih koljača" i čudimo se što se to danas dešava, kako nikuda ne možemo ići naprijed. A mediji i pravosuđe su korumpirani... Dok u Bjelovaru za vrijeme "Domovinskog rata" su sahranjivani na groblju "Borik" branitelji, Tuđman i Račan su taj dan igrali tenis u Zagrebu. Nitko od njih se nije udostojio doći na sahranu poginulim braniteljima. Ali zato je Ivica Račan bivši predsjednik CK - SKH, koji je zatvarao Hrvate i progoni, postao poslije i hrvatski premijer. Ma, to sve je sramota. Tomislav Jonić na tribini nije progovorio o pravim temama, nego se je bavio pojedinim osobama - koje treba prokazati. Rekao sam Jonjiću i to; da nas je Crkva odavno izdala, da se je povezala sa UDB-om u pljački Hrvatske. Jonjić mi nije odgovorio ni na jedno pitanje, npr; Kako je krvnik TITO mogao doći u Vatikan 1971., i cijeli Jugoslavenski vrh i dobiti odlikovanje od PAPE Pavla VI, a tolike Hrvate je dao poubijati.

-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 04.12.2013. (srijeda)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blorg.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko
Članaka; 1816.
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
------------------------------------



Post je objavljen 04.12.2013. u 07:58 sati.