Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U IME OBITELJI SMO POKAZALI DA SMO ZA ZDRAVE POTOMKE



Većina glasova na Referendumu je pokazala da u Hrvatskoj ima zdravog tkiva. Od uspostave "nove Hrvatske" 1989. godine, u ovih 24 godine desnica je ojačala i postala glavni politički faktor. Mislim da doista sad možemo preuzeti vlast, tj. maknuti ove ljevičare i bivše komuniste. I riješiti nezaposlenost, recesiju i pad BDP-a. Činjenica je, da na Referendumu o braku 01. prosinca 2013., pokazalo se je - da po strani je ostalo 2,5 milijuna ljudi u Hrvatskoj, koji se nisu izjasnili u svom mišljenju. Što smatram da nije dobro; oni su ostali između "guzice i pićke". Ali, odlučeno je da u Ustav RH, ulazi da brak se smatra jedino između muškarca i žene.



Javio se je sa svojim mišljenjem i TITO-v unuk Saša, koji je kazao; da je moj djed živ, glasao bi "protiv". No, ovo je očito i priprema za Referendum "o ćirilici", koji će isto proći. Još jednom moram reći; da je sramotno - što je predsjednik Josipović i premijer Milanović, javno izrazili se pristrano. Ispalo je da su oni šefovi i utemeljitelji "nove sodome i gomore" u Hrvatskoj. Oni su otkrili sad svoje pravo lice - tko su i što su. Umjesto da promiču "zdravu Hrvatsku" oni žele od nas napraviti "dolinu gubavaca" Na nekim biralištima bili su postavljeni i štandovi na kojima su se prikupljali potpisi za referendum o ćirilici. Katolička crkva je iskoristila za svoju promidžbu ovaj referendum o obitelji. Iako nas Hrvate i Hrvatice nekoliko puta u zadnjih 70-tak godina izdala.



Ja i moja obitelj glasali smo "ZA", ne zbog vjerskog fundamentalizma, nego za normalnu i zdravu Hrvatsku. Kao što sam rekao Crkva nas je razočarala, jer se je dosada (1989.-2013.) povezala sa UDB-om u pljački i iskorištavanju Hrvatskog naroda. Mislim da svećenici ne bi trebali imati državne mirovine i plače, kao i sve druge privilegije.. I treba da se je društvo podijelilo. Neće nama neki Tuđman reći "ustaše i partizani" pomirite se - nakon što je kao major OZN-e u Čazmi 1945., dao poubijati 3000 Hrvata u šumi. Između ostaloga ovdje želim reći da nitko ne može manipulirati sa obiteljima. Nikakve društvene ideološke skupine. Određene stranke HDZ-e i SDP-e isu utemeljili reformirani komunisti. Ako postoje pravi kršćani oni moraju pozvati na odgovornost ovu "preobučenu komunističku vlast", i suditi "ubojice i koljače", koji šeću ne kažnjeni...


-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 03.12.2013. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blorg.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr 
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko
Članaka; 1815.
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
------------------------------------


Post je objavljen 03.12.2013. u 08:07 sati.