Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/specialthings

Marketing

Navodno slijedi referendum o zabrani pobačaja i umjetne oplodnje

http://www.24sata.hr/politika/ona-je-za-zabranu-pobacaja-i-mpo-markic-zeli-nove-pobjede-343623

Kao prvo, mislim da svaka žena i osoba ima pravo svoj odabir. Ono što je unutar nečije vagine ima pravo biti i ne biti tamo kako god da ta žena odluči BEZ VAS! RAZUMIJETE!!!! BEZ VAS!

Ako netko želi abortirati, neka abortira, njena stvar!
Ako netko želi biti majka, pruži joj najljepši osjećaj na svijetu!

Koliko dalje možemo ići?
Koliko dalje ćemo se ograničavati???

Ne dozvolite da ako su već nekima uzeli svijest i ugradili svoja razmišljanja da na kraju uzmu vaše tijelo i degradiraju ga na najniži nivo!
Ne dozvolite da se ovo dogodi vašoj majci, vašoj sestri, vašoj kćeri... jer one to nisu zaslužile!

Razmislite što radite ovaj puta jer ako vam svijest ne proradi odmah i sada onda nisam siguran jeste li ljudi.


Ozbiljno sam razmišljao o tome da si jednostavno zakucam metak u glavu jer ne želim svoj život tratiti na ovo. Ne želim gledati sve ljude koji pate zbog nekog "većeg cilja", jednostavno ne želim. Ne želim da mi se mama žali kako nema novaca nakon 25 godina radnog staža u drvnoj industriji jer su neki debili bili toliko oholi i pohlepni i uzeli novaca koliko su mogli. Ne želim gledati penzionere kako ruju po kontenjerima dok se drugi jednostavno bogate. Ne želim da mi je svaki dan neizvjestan jer, jebiga, nisam imao sreće pa mi roditelji nisu mogli platiti fakultet pa sam morao raditi. A i to... fakultet. Što da sam ga završio? Da provedem 5 godina stvarajući nešto da ne bih došao nigdje?
Još pri tome ne posjedujem svoje tijelo, a um mi se jedva bori sa očajem da se priklonim nekoj strani. Sumnjam da hoće.
Novac me ne motivira, nikada niti nije. Ja, na žalost još nisam shvatio što me pokreće, no u zadnje vrijeme "borba" za ljudska prava me nekako ispunjavala. Upravo zato sam se bavio tom tematikom posljednje vrijeme. To me i odvratilo od razmišljanja o metku u čelo. Jer još uvijek tinja u meni i još uvijek imam nade u ljude.


Post je objavljen 02.12.2013. u 19:57 sati.