Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Došao kao mudrac a otišao kao madrac!

Ovih dana smo ugostili Viteza od Odžaka dr. Antu Kovačevića ,sabornika poznatog po riječima Vesni Pusić da nije za mudraca nego za madraca.

Ante je pohodio tri grada počevši od Ploča preko Metkovića te na kraju Opuzena. Bio sam na sve tri promocije iz radoznalosti te boljeg upoznavanja autora knjige!

Nakon tri dana uhvatila me mučnina i loše mi je toliko da sam zabrinut za zdravlje al naravno uspjet ću preživjeti!

Nazvao sam poznatog Neretvanskog uznika gosp.Boška Šiljega i razgovarao. Prenosim samo jednu rečenicu: " Dragi moj gradinjaru, svima nama je ponuđena suradnja i kroz nju ugodno življenje, neki nisu prihvatili i bili su ubijeni (Paradžik)a većina je nažalost prihvatila"!

Nakon trodnevnog druženja sa Antom Vitezom mogu reći sa velikom sigurnošću da je on prihvatio suradnju i dan danas radi za njih!

Moj dojam je da Ante i dan danas a ne samo nekad ugodno odrađuje za HDZ a isto tako poznato je da je njegov sin zaposlen u POA-i za što treba imati zaleđe i kvalifikacije!

Ante je tipični Bosanac,slatkoriječiv,šaljivđija,improvizator ali i vrlo načitan čovjek! Idealan da odradi zadate zadatke! Znao sam da me provjeravao a i ja sam njega! Naravno, uz moje drage prijatelje koji su potpomogli ovo predstavljanje knjige uspio sam ovo organizirati ili ja to samo tako mislim.

Moji prijatelji iz HDZ bez čije donacije to ne bi bilo moguće organizirati su bili izvrsni ali moram reći da je Ante sigurno upućen na zadatak u Neretvu!

Prvi sam ga kontaktirao i on mi je rekao da se javim Jošku Damiću za Ploče te Miji Vukušiću za Metković! Naravno da sam prihvatio jer mi je to lakše a i zašto ne suradnja po istom pitanju!

Po tom njegovom prijedlogu je počelo otvaranje pandorine kutije. Joško Damić,divan čovjek je član odbora HDZ-a Županije te Grada Ploča bivši Gradonačelnik tog grada a Mijo Vukušić šef prohadezeovske udruge veterana i dragovoljaca domovinskog rata te friški član Metkovskog odbora HDZ-a!

Moram reći da su odradili izvrsni posao i hvala im!

Nakon odlaska Viteza od Odžaka kod mene se stvorio dojam da je poslan od strane novog vodstva HDZ-a da hoda po Hrvatskoj sa svojim Udbašom Kekićem, da govori o pomirenju kao totalnoj gluposti u današnjem vremenu jer Tuđmana i nekako devedesetih mogu shvatiti al ovog Viteza nikako osim da je na zadatku!

Prilikom njegovog odlaska na kavi jasno sam mu rekao da mi je žao što sam ga ugostio al je to jedno veliko iskustvo. Sve sam mu to rekao u facu kako i dolikuje pravašu i naravno da sam mu rekao da ću to sve staviti na papir i nek ljudi čitaju!

U konačnici Ante je i žrtva i mudrac i madrac al vrlo vješto koristi svoju patnju za promociju ne svoje knjige nego i zaštite ideja od devedesetih na ovamo!

Znam da nisam idealan al sam čist što danas u Hrvatskoj nije na cijeni!

Bog i Hrvati(malo nas je al smo jaki)

Šef Udruge Udbomlat

Denis Šešelj

Post je objavljen 02.12.2013. u 10:52 sati.