Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Ne mogu više…

Ne mogu više… Moram nešto napisati da studeni ne bude '0' postova. Sve čekam kad će proći posljedice mog ponovnog susreta s Raki(ti)ćem, koji sam prije dvije godine nakon završenog zračenja Raki(ti)ća prostate i predviđao.
„Pitanje je jesmo li ga ubili ili se samo povukao na rezervni položaj?“ napisao sam tada. I zaista se povukao malo više, u mokraćni mjehur. Ali i ovaj put sam mu doskočio. Pijem lijek protiv zgrušavanja krvi (radi fibrilacije srca) koji ga je natjerao da se otkrije (prokrvari) prije nego se mogao uvući dublje u tkivo. Dotur ga je sastrugao (usput i izrezao ostatak prostate) i uvjeren je da smo ga sada zaista ubili. Ja baš i nisam, no tko mene pita. Ja sam stručnjak za elektriku a ne za kirurgiju. I to sve učini na moje oči, on reže i struže, a ja gledam kao na TV. Što ti je moderna tehnologija.

Još uvijek imam problem sa sjedenjem, a javila se i stara bol u glavi. Kažu posljedica iskrivljene kralježnice i duljeg ležanja. Moguće, moguće? Ne vjerujem da se Raki(ti)ć već odšetao do mozga.

I unatoč svim tim nevoljama ipak moram nešto reći o ovom što se događa u ovoj napaćenoj zemlji pa makar - crko!

Eto sad ćemo u Ustav utefterisati da brak može biti samo između muškarca i žene. Primijetio bih da su ekipi UIO promakle dvije ključne riječi u glasačkom listiću. „Jedino“ između muškarca i žene i muškarca i žene „Hrvata“. To bi ih moglo koštati grdnim muka i dodatnog referenduma kad ove 'prokletinje' koje će glasovati PROTIV to skuže pa počnu tražiti da se ipak i istospolna veza tretira kao brak jer nedostaje ono 'jedino'.

Onda slijedi referendum kojim ćemo ukinuti ćirilicu (čitaj Srbe) u svim krajevima Lijepe naše gdje je Hrvata više od 50%. Znači li to da predlagači referenduma pretpostavljaju postojanje krajeva gdje će manjina biti veća od 50%? A mi smo se cijelo vrijeme trudili da takvih krajeva u Lijepoj našoj nema ni u talonu.

Koliko čujem onda će se izglasati Zakon o jeziku (pretpostavljam hrvatskom) pa će se imati pravni temelj za proganjanje onih koji će umjesto 'prazan tanjur' govoriti 'prazan tanjir'. Jer važno je da je 'tanjur' a ne 'tanjir' a to što je prazan koga briga.

Ne sumnjam da će onda uslijediti još niz takvih, za egzistenciju Hrvatske i Hrvata krucijalnih referenduma (primjerice, smije li manjina puštati svoja govna u kanalizaciju koja pripada većini), jedino je pitanje hoće li biti dovoljno vremena da se oni svi provedu i njihove odluke ugrade u Ustav. Naime u međuvremenu bi se lako moglo desiti da nam Ustav, barem hrvatski, više neće trebati. Možebitno će na snazi biti, primjerice japanski Ustav, obzirom je sve izglednije da ćemo nagomilane dugove moći vratiti samo tako da našu lijepu, neovisnu, nezavisnu i samostalnu Hrvatsku prodamo nekoj od solventnih država kako bi mogli vratiti dugove.

Gotov sam, ne mogu više, idem leć…


Post je objavljen 29.11.2013. u 22:52 sati.