Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dritokonj

Marketing

Referendum

Razmišljam si tak upravo kaj će se dogodit ako ovaj referendum odluči "protiv". I nisam siguran da je to dobro, nisam. Koliko hrvati vole trendove, a vole, mislim da nas čeka homoseksualni kolaps države. Ako ispadne da brak nije zajednica muškarca i žene, muškarcima će past na pamet da bi mogli bit s drugim muškarcem. Iako do tad nisu bili pederi, popederit će se, trenda radi. Jer hrvatska voli sve uvozno. Ovo bi značilo da je na nivou naroda, države, svega svetog i priznatog - pederluk dobar. I lezabejuk. Lezabačenje.

2.12., rezultati dolaze - protiv

Izlaze prve novine, sve stranice su prazne. Manji broj aseksualnih građana koji je i uspio doć do rijetkog otvorenog kioska je u šoku! Nema vijesti. Nema događaja. Grad je taman, siv i pust. Samo poneki pas, psećom erekcijom spojen s drugim psom istog spola protrči i vuče ovog manjeg daje im do znanja da je život i dalje prisutan.

Urednik dnevnog lista je predajuć list u tisak popustio pod naletom, kao i šef tiskare...
Vozač tramvaja, sreo se sa kolegom kontrolorom...jedan pogled i sve je bilo jasno.
U pekari...bolje da ne znate kaj se događalo u pekari, sa svim tim...rustikama.
Grad je bio pust.

Diljem grada pušili su se kurčevi.
Tramvaji nisu vozili, tvornice nisu radile, taksiji su se sporo i cik-cak kretali... Sve je stalo. Život je prestao teći. Postojao je samo pederizam i pušenje kuraca. Nekoć jaki i snažni hrvatski muškarci, sad su bili samo tvrdi.

Nemojmo dopustiti da nam ovaj referendum popederi državu. Da, i ja se, kao i svaki pripadnik dičnog hrvatskog naroda od čak 4 milijuna dičnih hrvatskih ljudi, boji da će referendum slomit zadnje atome otpora u mom heteroseksualnom tijelu i umu. A tad će se dogodit pederopokalipsa. I ova država će prestat postojat.

Tvoj glas je možda razlika između Hrvatske i Pederavske!

Post je objavljen 20.11.2013. u 15:24 sati.