Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Nema predaje!

Tito i civiliziranost.
Tito je prijeratni, ratni i poratni zločinac. Činio je pojedinačne i grupne zločine. Zločine protiv međunarodnog ratnog prava. Zločine protiv čovječnosti.
Tko takvu osobu smatra svojim ideologom ili prihvatljivim nije civiliziran (odnosi se na Bandića, Goldštajna i sve one koji ga nose u srcu ili oko srca).
I Staljin je bio antifašist. Ali i veliki zločinac. Zapadni saveznici su se oslonili na Staljina (birajući između dva zla; iako je Staljin očekivao svjetsku koaliciju protiv komunističkog SSSR-a, vrata Hitleru i jesu otvorena zbog intervencije i pohoda na sovjetsku Rusiju). Pa ipak, i Sovjeti/Rusi i zapadni saveznici su se odrekli Staljina jer je zločinac. Zašto danas itko dvoji o Titovim zločinima?


SDP-Kukuriku koalicija i demokracija.
Sustavno provode politiku otuđenja političke moći. Na najavu referenduma o prijevremenim izborima, partijski ustavotvorni "stručnjak", "profesor" ustavnog prava poručuje kako je takvo referendumsko pitanje neustavno. Po tvrdnjama tog "profesora" narod je odabrao vlast (a samo Sabor može razriješiti Vladu, jer ju je imenovao). Po tom "profesoru" ili bi trebalo referendumski tražiti nove izbore za Sabor ili bi se trebalo odreći referendumskog prava (direktnom demokracijom) odlučivanja. Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu (koji zbog nečijih tumačenja nema pravo potraživati svoje ustavno pravo ...).


HGK i Nadan Vidošević.
Ako se Vidoševiću policijskom obradom i sudskim postupkom dokaže krivnja (iako su vladajući požurili sa smjenom), HGK se neće promijeniti. Sad je njihov odabranik na čelu Komore.
Hrvatska nema poduzetničku tradiciju (potpuno ugašenu u razdoblju jednoumlja). Sociološka i demografska struktura proizišla iz skoro stoljetnog atakiranja Srbije na hrvatske teritorije proizvela je ili likvidacije (neprijatelja velikosrpskog režima; u drugoj etapi umotanog u bratstvo i jedinstvo) ili iseljavanja. Hrvatska nema poduzetničke klime jer nije imala tržišta. Sve je bilo proglašeno neprijateljskom (neprijateljstvo naspram velikosrpskih aspiracija) aktivnošću. U tom kontekstu HGK je kraljevska institucija, u Komori Kraljica majka doji svoju nepoduzetnu djecu ... S Vidoševićem tome nije kraj.


Vukovar i Pajčić.
Jedna razbijena tabla. Jedna razbijena glava. Krajinski milicioner (mirnom reintegracijom) nije pacificiran. Nije ni suspendiran. Nije suspendirano ni 10-12 policajaca koji su odbijali pružiti i spriječavali pružanje prve pomoći teško stradalom Pajčiću. Poručuju nam kako su zločinci, necivilizirani, nedemokratični, nelegalni, kako očekuju naše iseljenje ...
Očekuju našu predaju! (Pajčiću želim brz i uspješan oporavak.)


Ali varaju se! Nema predaje!
Hrvatska je država Hrvata i svih koji Hrvatsku doživljavaju kao svoju domovinu. Hrvatska je znala i znat će svrgnuti samozvane uzurpatore (političke i druge moći). Hrvatska se brani - srcem i razumom!

Nema predaje! do konačne pobjede nad silama mraka






Post je objavljen 14.11.2013. u 09:15 sati.