Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sklodowska

Marketing

Sklodowska i hrana

Stalno mi se jedu Reeses. To vam je maslac od kikirikija, onako pola prsta, u čokoladi. Najboljost. I m&m s maslacem od kikirikija su vrhunski. Još da nema onog plastičnog dijela okolo....

Skužila sam da još nisam probala pumpkin pie. Jesam jednom davno, prije 15 godina i nije mi bilo fino. Ali sad kad sam u Amerikama moram probat opet. Pa sam si guglala di mi je najbliža. Fakat sam svinja. Već sam se ugojila. Za Božić dolazim u Zagreb ko little tenkić od Herr Grubera.

To me sad sjetilo da sam guglala di se krka pravi trešerica burrito u Missionu. Mission je taj hispanos kvart di privremeno živim, i par ljudi mi je reklo da se tu jede najbolji burrito. Rekla sam vam već da sam bila kod svojim milih teta meksikanki, i da nisam mogla pojesti burrito koji sam naručila, ali da je bio fini, je!
Ipak sam guglala di je kao "najbolji". Pa sam otišla po taj najbolji, ali sam ko zadnji papak između opcija koje uključuju goveđi jezik i iznutrice odabrala piletinu. Dali su meni onaj taj burrito i bio je ogroman.
Nosila sam ga doma u škarniclu i skužila sam kad sam otključavala vrata od kuće da ga držim ko bebu u naručju. Tolki je bio.
Danas sam na poslu kupila sendvič. Pojela sam pola za ručak, a drugu polovicu za večeru. Ja sam danas cijeli dan jela jedan sendvič i prejedena sam!

Treba mi doć Takeshi već jednom da dijelimo hranu. Ovo je totalno glupo ovako.

Za doručak jedem neke žitarice koje su skoro skroz vlakna. Kao da jedem mačji pijesak. Na to sam se navukla prvi tjedan kod mojih novih senior prijatelja i Noe Valley.
S obzirom da tu u sobi jedem samo doručak, kupila sam si i mlijeko od badema koje držim na stolu. Tolka sam gadljivica da mi se ne da ni mlijeko držati u njihovom frižideru.

Jedva čekam svoj stan. Još osam dana. Naručila sam krevet i dvije barske stolice iz Ikeae. Ikeje. Ikee. Kak se to piše? Krevet da mogu spavati, a barske stolice jer imam šank u kuhinji.

Kupila sam i super mekanu posteljinu u MUJI-u. Sretna sam jer imaju MUJI u San Franciscu. Muji je super. Sjećam se kad sam prvi put ušla u MUJI dućan. Bila sam tako sretna. Kurvabezmotike bi vjerojatno umrla od žalosti da uđe u MUJI.

MUJI – in its deliberate pursuit of the pure and the ordinary – achieves the extraordinary.Post je objavljen 14.11.2013. u 06:49 sati.