Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bluestar

Marketing

Comeback 2013.

Ne znam ja što je ovo u 11. mjesecu da me 'tjera' da se vratim na blog i nadahnjuje da pišem postove. Zapravo, sada je 'kriva' moja sestra za to, jer ima neki zadatak iz poduzetništva iz kojega treba voditi blog i napisati postove na neke (užasno dosadne) teme, pa sam se ja sjetila, mogla bih i ja skoknuti do svog bloga i napisati jedan post.

Evo, došla sam se i ja malo javiti, mada ovo više nitko ne čita. Osim možda Martine koja upali blog.hr svake dvije-tri godine, kao i ja, pa skokne do mog, kao i ja do njenog. Ili možda ne. (Vjerojatno ne.)

Kod mene ima puno toga novoga, još uvijek ne vjerujem da studiram. To mi sve tako čudno pada. Mogu reći da nije toliko teško koliko je naporno. Treba stvarno često biti nad knjigom, a ja sam možda precijenila svoje sposobnosti.
Puno se toga izdogađalo protekle godine. Više loših, nego dobrih. Ali valjda se sve to dogodilo s razlogom. Iskreno vjerujem u to. Ili barem pokušavam vjerovati u to. Ne želim ponavljati koje su se dogodile, jer one su toliko ukorijenile u moje sjećanje da ih neću zaboraviti ni da hoću, pa ne vidim smisao da ih pišem ovdje. Još nisam sigurna je li to dobro ili loše.

To bi bilo sve od mog kratkog posta, vidimo se jednom sljedeće godine. Ili možda za dvije. Ne znam.
A ti, iwa iz budućnosti, kada ćeš čitati opet ove sramotne postove, počni više vlog-at jer znam da to želiš, i želim ti da središ ovaj faks :)

Do sljedećeg viđenja.

iwa xx

Post je objavljen 13.11.2013. u 22:31 sati.