Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Zanimljivo s interneta

Super korisna stvar – 27 načina da vam namirnice traju što je dulje moguće (isprva sam mislila da se radi o načinima štednje, ali se zapravo radi o načinima na koje na prirodan način možete utjecati na to na se voće i povrće manje kvari).

Tako, ako luk čuvate u najlonkama, može trajati i do osam mjeseci; krumpir valja čuvati s jabukama, jer se tada manje kvari, ali nikako s lukom, jer se tada luk brže kvari (to, recimo, nisam znala). Mladi luk se može nasjeckati, dobro osušiti i zamrznuti u bočicama za vodu, a ako bobičasto voće isplahnete u 1:10 mješavini jabučnog octa i vode, u hladnjaku može trajati i do dva tjedna, a da neće popljesniviti. I da, banane su prokleto voće, one će vam pokvariti bilo koje drugo voće s kojim ih držite, ali to smo već znali.

Svakako provjerite još upotrebljivih savjeta na linku dolje (samo za govornike engleskog).

27 Ways To Make Your Groceries Last As Long As Possible

Onda, još malo životnih hakiranja koji će pojednostaviti vaš svijet i učiniti ga funkcionalnijim:

50 Life Hacks To Simplify Your World

Nadalje, blog Messy Nessy Chic svaki dan donosi trinaest stvari koje je blogerica pronašla toga dana na internetu. Zna se naći svakojakih, nesvakidašnjih stvari na koje čovjek ne može nabasati jednostavno surfajući po hrvatskom web-nebu. Nije to još samo jedan fashion-blog, kaže autorica, podrijetlom Parižanka, odgojena u Londonu. Treba li vam bolja preporuka?

Messy Nessy Chic


Konačno, s portala Dizajn doma preporučujem članak „Organizirajte radni prostor“ s nekoliko praktičnih savjeta kako to i učiniti.

Organizirajte radni prostor




Post je objavljen 17.11.2013. u 22:03 sati.