Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LIJEPO SU SE UHLJEBILI "PETO KOLONAŠI" NA DRŽAVNE POLOŽAJE

Vječno rukovodstvo HOO-a lijepo živi trošeći novac od Hrvatske

Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatsku radio televiziju je svojevremeno okupirao Antun Vrdoljak kao jedan od Tuđmanovih potpredsjednika.

Antun Vrdoljak je i dalje član Međunarodnog olimpijskog odbora. Zanimljivo bi bilo znati kako se Vrdoljak sporazumijeva u tom Odboru, budući ne govori ni jedan strani jezik.

Sadašnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša dobio je Odbor u miraz i drži ga do današnjeg dana (ukupno 4 mandata). Pogledajte samo tko su članovi tog famoznoga odbora: bivši UDBA-ši.

Odbora je; Uzurpacija vlasti u HOO a išao je tako daleko da je Odbor financirao Sportsku televiziju novcima iz budžeta i sada se čudi da mu je uskraćena isplata budžetskih sredstava.

Ne samo da je potrebno uskratiti sredstva nego je nužno tražiti odgovornost odgovornih osoba, uključivši i kaznenu odgovornost, zbog nenamjenskog trošenja budžetskih sredstava.

Neistinita je tvrdnja sadašnjeg predsjednika HOO Zlatka Mateše da sredstva nisu namjenska. Bivši Tuđmanov predsjednik Vlade svjestan je činjenice da su sredstva Odbora nezakonito plasirana u privatno poduzetništvo (Sportska televizija).

Nigdje u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, nije dozvoljeno namjenska sredstva (u ovom slučaju za pokrivanje troškova olimpijskih disciplina) uložiti u poduzetničku aktivnost, koja po svojoj naravi sadržava rizike.

Uostalom radi se o nelojalnoj konkurenciji u tržišnom natjecanju, jer je Sportska televizija ušla u poduzetničku konkurenciju, ali ne vlastitim nego tuđim kapitalom.

Mišljenja smo da se kod davanja pozajmnice Sportskoj televiziji radi o klasičnom kaznenom djelu pronevjere povjerenih budžetskih sredstva, što bi iziskivalo pored ostavke čelnih ljudi Odbora i kazneni progon.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 05.11.2013. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blorg.hr

brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko (NETLOG)

Članaka; 1775

Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
--------------------------------------



Post je objavljen 05.11.2013. u 11:38 sati.