Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulzagreb

Marketing

Najave za 22. listopada

Danas nas očekuje kulturno prilično bogata večer!
Krenimo redom:

U Etnografskom muzeju u 19 sati je otvorenje izložbe pod nazivom "Vic o plavuši: stereotipi u kojima živimo", posvečena negativnim stereotipima oko nas poput onih da muškarci vole pivo a da su plavuše glupe.

Malo dalje, u muzeju Mimara, također u 19 sati, otvorenje je izložbe Damira Vrdolajak Mandete nazvana "Patina očevine", a radi se o skulpurama brodica. Posetitelji će moči uživati i u koncertu Habiba Meanz dear iz Splita uz pratnju klavirista Regis Kattie iz Francuske.

Faktički preko puta ceste, u galeriji Izidor Kršnjavi u sklopu Škole za primjenjenu umjetnost i dizajn, u isto vrijeme je otvorenje izložbe radova učenika grafičkog odjela pod nazivom "T1p0grafija".

U galeriji ULUPUH-a je izložba "Uporabne preobrazbe - suvremena keramika i staklo", također naravno u 19 sati.

A u 19.30 u knjižari Profil, otvara se izložba fotografija Mare Bratoš nastalih u zadnje dvije godine u Zagrebačkom kazalištu mladih, pod nazivom "Kazališni krupni planovi".

Za one koji će se nakon izložaba zaželiti i dobrog koncerta, ne propustite zatvaranje Ganz novog festivala uz svirku Zen funk kvartet 'Ronin'. Koncert počinje u 20 sati, a upad je naravno džabe.

Evo nadam se da će svatko naći nešto za sebe,

Pozdrav do sljedeće najave/recenzije,

Miroslav

Post je objavljen 22.10.2013. u 17:03 sati.