Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uroboros

Marketing

S dvije strane na Medvednicu

Medvednica 13.10.2013. (JĐ)
(Foto JĐ)


Krešimir i ja krenuli na Medvednicu iz Lukšića. Sa druge strane grada iz Gračana na Medvednicu je krenulo desetak naših planinara. Dok smo nas 2 polako krenuli prema Medvedgradu, našu ekipu čekao je blatnjavi put Lojstekovom stazom.

Krešimir je usput htio brati fine jestive gljive. Reko sam: ne hvala. Onda smo skupljali kestene. Ima ih puno. Kasnije doma sam ih skuhao. Jako su fini. Treba ih otići opet skupljati, dok ih još ima.

Nas dvojica došli smo do Medvedgrada i kratko odmorili. Razmišljali smo o ulazu u Medvedgrad ali on je radio tek od 11 sati. Razmišljali smo da čekamo našu ekipu kojoj je prvi plan bio da dođu do Medvedgrada, pa smo ih nazvali, ali oni nisu znali ni gdje se nalaze ni kako da dođu do Medvedgrada, pa smo krenuli dalje. Novi dogovor je bio da se nađemo u domu Grafičar.

Pred domom Grafičar smo pili pivu i čekali našu ekipu. No nismo ih dočekali, jer su crkli od penjanja, pa smo mi krenuli prema njima. Na Činovničkoj livadi ispod tornja na vrhu Medvednice stižemo do naše 12-eročlane PD Uroboros ekipe koja uživa u Žuji.

Zajednička odluka je bila da dalje krenamo do doma Runolist. Tamo smo odmorili, jeli jabuke i pili pivu, neki su jeli i štrukle, fotkali smo se, pa krenuli natrag prema gradu. U gradu smo još naišli do Vimpyja... Baš je bilo lijepo.




Post je objavljen 18.10.2013. u 20:36 sati.