Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTIT OBJAVLJUJE "OTVORENO PISMO" OD MILJENKA MARIĆA



Miljenko Marić
To: brankostojkovic152@yahoo.com
Today at 2:35 PM

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Ćirilica je proba da se vidi koliko su uništili Hrvate

Za jednu zajednicu, čovjeku – jezik je mjerilo vitalnosti, jezik je rad duha. Kada se jednom narodu zabrani upotreba vlastitog jezika i nametanjem stranog okupacija je na djelu, a stanje za potencijalnu žrtvu alarmantno. Ako se potencijalnom okupatoru dozvoli samo korak dalje moguća je propast jednog naroda. Zatiranje jezika jednom narodu je stvarni pritisak na duh istog – nema jezika – nema naroda – nema života.

Kao što je poznato Hrvatima, Garašanin i Karadžić tendirali su širiti srpske granice i pomoću štokavskog govora pomičući ih do crte Virovitica - Karlobag. Što je Milošević konkretno, vojnom silom pokušao realizirati, a što nakon neuspjeha Srbi sa svojim mentorom SPC i bezdušnim hrvatskim janjičarima žele realizirati i danas, ne odustaju.

Hrvatski okupatori do sada u Hrvatskoj služili su se svojim manjinama kao izviđačima preko kojih su, kao i preko „produženih ruku“ iz hrvatskoga naroda, osvajali i porobljavali Hrvatsku.

Nakon velikosrpske agresije i masovnih zločina nad hrvatskim narodom, srpske vođe u Hrvatskoj, odjednom traže za cijelu srpsku nacionalnu manjinu uvođenje njima stranog jezika i pisma iz Republike Srbije? Dakle, Hrvati se moraju služiti srpskim jezikom, po kojem su se u prošlom ratu između Hrvatske i Srbije određivale granice Virovitica – Karlobag, jer su Srbi pomoću Garašanina i Karadžića tako i predvidjeli dok su stvarali neke globalne sfere. Ovo s ćirilicom je proba da se vidi koliko su uništili Hrvate, da im se pokaže koliko je pod zaštitom hrvatskih institucija.


Zagreb-Zadar, 13.listopada 2013. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 13.10.2013. (Nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr

brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko (NETLOG)

Članaka; 1734


Post je objavljen 13.10.2013. u 19:49 sati.