Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRŽAVA "HRVATSKA" OD STJEPANA MESIĆA I MILORADA PUPOVCA



JOSIPOVIĆU I MILANOVIĆU SU BITNE DVOJEZIČNE PLOČE, NJIMA NIJE BITNO ŠTO LJUDI NEMAJU POSAO I OD ČEGA ŽIVJETI. ONI NAS ZOVU "ŠOVINISTI" ZATO ŠTO VOLIMO SVOJU ZEMLJU HRVATSKU.

Predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac kritikovao je onemogućavanje postavljanja ploča s dvojezičnim natpisa, istakavši da; "država ne smije da ustukne pred bezakonjem. Neki očito ne mogu prihvatiti zakon"



JOSIPOVIĆ TO ZOVE TERORIZAM I "ŠOVINISTIČKO NASILJE"
Vlada Hrvatske je osudila "šovinističko nasilje", i ocijenila kako nasilno uklanjanje postavljenih dvojezičnih tabli u Vukovaru i drugim mjestima je vandalski i teroristički čin.



HRVATSKIM ČEKIĆEM PO SRPSKIM PLOČAMA
Ivo Josipović ocijenio da je sve što se događa u Hrvatskoj posljednjih dana vezano za skidanje ploča s dvojezičnim natpisima neprihvatljivo i "sramota za sve". "Danas Vukovar, jučer Udbina, Vojnić., sutra nešto drugo - ploče, natpisi, spomenici. Što je sljedeće? Hoće li sutra nečija glava biti razbijena?"



HRVATSKE "BUBAMARE" NAPADAJU BANSKE DVORE I PANTOVČAK
U Vukovaru su; Porazbijali table na ćirilici pred nosom policije. Ćirilicu treba zabraniti u cijeloj Hrvatskoj kao i talijanštinu u Istri! Vrijeme je da nacionalne manjine počnu poštivati većinski hrvatski narod i Hrvatsku državu u kojoj žive!



TKO NORMALAN U OVOJ HRVATSKOJ MOŽE VJEROVATI U TAKVU POLITIKU TOMISLAVA KARAMARKA I HDZ, KAD IZA LEĐA (SVAKUD KUDA KARAMARKO IDE) IZA GUZICE MU STOJI MARIJAN CONER, BIVŠI SMIJENJENI ŽUPAN BBŽ-A ZBOG KRIMINALA.



Hrvatska politička elita uvijek se iznova zaklinje u "poštenje i pravednost", a u stvarnosti je zapravo napaćenim ljudima na vrlo malo načina pomogla.
Promotrite kako živi hrvatska mladež bez posla i kvalitetnog školovanja. Nitko ih ništa ne pita. Njihov život i sadržaj sveo se na caffiće i gostionice..
Vesna Pusić je zasiktala kao zmija; "Skidanje tabli je opasno".



Ministru financija Slavku Liniću (SDP) ovih dana u inozemstvu (Americi) nije odobren kredit. Unutarnji dug je kod nas 190 milijardi kuna, a mega zadužena Hrvatska ne može više vračati - ne samo inozemni dug, nego ne može vračati više ni kamatu. Tko je kriv u Hrvatskoj - što je stvorena "klima nerada" i što 24 godine netko od zaduženih novaca je hranio "neradnike" i birokraciju... Samo da bi kupovao socijalni mir.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 13.10.2013. (Nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko (NETLOG)

Članaka; 1730



Post je objavljen 13.10.2013. u 08:47 sati.