Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klokotrist

Marketing

Utrecht - koncert Wedding Present

Link ka videu na Youtubeu::::poslednja pesma koju su Wedding Present odsvirali na koncertu u Utrechtu u Tivoli de Hellingu, 18. septembra 2013.

....

Neko reče da je razlika između klasične i rok muzike u tome što klasiačri bezuspešno pokušavaju da na koncertima ostvare ideal studijskog savršenstva, a da rokeri na pločama pokušavaju da ponove nešto od žive distorzije. Loši uslovi snimanja ponekad to sve poravnaju. Ali danas, kada niko više ne kupuje ploče, ta nova situacija je rok muzičare oslobodila problema: sada su u modi turneje na kojima se izvode albumi od A1 do B6. Na primer, takve su turneje Bridersa, Pitera Gabrijela, pa evo sada Udeing Prezenta. Nam oju žalosti, nisu svirali album "Džorž Best", već zbirku od 12 singlova pod naslovom "Hit parada".



Stalno je padala kiša, ali ona je samo pojačavala utisak velikog reda u tom gradu. Pivo je bilo lepše s pogledom na mokru kaldrmu i hrabre bicklistikinje koje se nisu ustezale da pokažu noge dok okreću pedale. Uske popločane ulice su neprijatelj očkića na koferima, ali velosipedima ne smetaju.


Post je objavljen 08.10.2013. u 17:43 sati.