Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STJEPAN MESIĆ - DOŽIVOTNI PREDSJEDNIK HRVATSKE (1)

ZA KAKVU HRVATSKU SMO RATOVALI I KAKVU HRVATSKU SMO DOBILI (1989.,-2013.)

Zoran Milanović (SDP) je "KLON" od Stjepana Mesića i Josipa Manolića

Danas će biti gost u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2,. STJEPAN MESIĆ, kojem je novinar Aleksandar Stanković, omogućio da se "pere" pred hrvatskom javnošću - kako on nije taj koji je uzeo mito od u aferi "PATRIJA" oko kupnje vojnih kamiona.



Mesić je umješan u sve vrste kriminala, pljačke Hrvatskog naroda, likvidacije i oštećivanje državnog proračuna. Nekoliko puta je prijavio Hrvatsku Haaškim istražiteljima i lažno svjedočio protiv hrvatskih uhićenih generala. I to nam je (oda) bio "hrvatski predsjednik" sa dva mandata po pet godina? (2000-2010)

Stjepan Mesić, general i JNA u pričuvi

Sedam mjeseci (15.05.1991.,-15.12.1991.) Jugoslavenska narodna armija (JNA) pod vodstvo Mesića, kao Vrhovnog komandanta JNA je rušila hrvatske gradove; Vukovar, Dubrovnik, Petrinju, Glinu, Šibenik, Zadar, Dubrovnik, Osijek, Bjelovar, Lipik, Pakrac, itd. Mesić nije nikada odgovarao za ratne zločine i štete.



Mesić kao bivši UDB-aš i KOS-ovac, partizan, komunista, ljevičar i boljševista je "ubio" hrvatsko nacionalno biće u Hrvatima i Hrvaticama.



Toliko nam je štete i zla učinio Stjepan Mesić, da to prosto čovjek ne može povjerovati. Opljačkao je naše hrvatske iseljenike za novac - koji su trebali dobiti Hrvati za obranu domovine. Mesić je sebi kupio luksuzna odijela i pozvao "zatucani puk" na kavu. Te narodu je pričao viceve...



Od svoje i kćerine firme napravio je u Našicama "spalionicu droge" samo kako bi se sakrio kriminal u pretvorbi i privatizaciji. Mesić je čovjek koji "pod kišobranom" NEXE GRUPE raspolaže sa 300-tinjak poduzeća u Hrvatskoj i inozemstvu. Ta poduzeća su izvukla ogromna financijska sredstva iz državnog buđžeta. Namještavani su poslovi i razni radovi njegovim irmama...



Mi ćemo danas (06.10.2013.) gledati na državnoj televiziji HRT1 kako Mesić ubijeđuje "gladan i nezaposleni" narod, kako s njegove strane sve štima u najboljem redu. Kako je on teška poštenjačina. Eto, on se bavi sa Đurđom Adlešić humanitarnom zakladom za "razminiravanje" zaostalih bombi iz Domovinskog rata. A upravo je on glavni krivac koji ih je "posijao" sa JNA po Hrvatskoj.



Namjerno su napravili "smutnju" oko ćirilice u Vukovaru, i posvađali narod - samo kako bi prikrili "lopovštinu" i neimaštinu u tom gradu. Između ostaloga i Mesićeve ratne zločine. Kao glavni šef JNA i SFRJ-a istrpao je 500.000 tona granata i streljiva na Vukovar. I sada Aleksandar Stanković zove takvoga lika "Nedjeljom u 2" da nam drži glavnu riječ i prodike..




Mesić i Šeks (partizanski sinovi) su se riješili Branimira Glavaša, strpali ga u zatvor - da lakše mogu vladati sa Osijekom i podržavati "Judu pravaša" Antu Đapića, stipendistu kumrovačke i partijske škole. Očito je, da njih dva su vladari "Slavonije i Baranje". Dinko Burić i njegova stranka su samo marionete i statisti.. Vladimir Šeks u Saboru RH, sjedi već "sedam" mandata - je li to normalno za demokraciju?



Hrvatsku su maximlno zadužili i rasprodali. Uništili u natalitet baš kako su zamislili. Smanjili su broj Hrvata i Hrvatica - gotovo da nas nema "četiri milijuna" to pokazuje državna statistika. Samo za Mesićevog predsjedničkoga mandata (2000-2010.) iz Hrvatske je nestalo 150.000 ljudi, Svi ovi pokazatelji pokazuju da Mesić je "najveći zločinac". I on kod Stankovića fingiranog UDBA-ša ima nešto nama reći. Ljudi ne mogu struju i osnovne potrebe za život...



Stjepan Mesić boravi doživotno u državnom dvorcu, služi ga posluga kao "Haile Salasiju" ima šofere i fizičku zaštitu. Ogromne novce dobiva iz proračuna - za putovanja i medijske nastupe. Glavni je Mesić vladar Hrvatske. Narod stenje pod "jarmom" i živi u totalitarnom mraku i uroti...



Mesić je umirovio hrvatske generale i ispljuvao ih kao neke "balavce", dok za uvijek se je riješio generala: Ivana Korada, Damira Goršete, Gordana Čačića,.., pitam se koje sljedeći hrvatski general na redu. Mesić je dobar dio generala dao zatvoriti; Vladimira Zagorca, Mladena Kruljca,Mirka Norca, Antu Gotovinu, Mladena Markača i Ivana Čermaka... Glavni faoriti od Stjepana Mesića su: Ivica Todorić, Luka Rajić, Tomislav ragičević, Ivan Ernjak, i drugi "hrvatski tajkuni".



Mesić je odlikovao dr. Ivu Sanadera, s njime krao i pljačka, a poslije zajedno sa Mladenom Bajićem (DORH) su zatvorili Sanadera. Slušamo svaki dan o brojnim "aferama" i kriminalima - kao na serijskoj traci - Mesić se opravdava i nije krivo. On sve druge baca u ludnice i zatvore, dok zemlja je pretvorena u biblijsku dolinu gubavaca - gdje Mesić monstrum vlada, kojem albanska mafija financira izborne kampanje...



U Hrvatskoj istine nema. Jedina istina je "morbidni" Stjepan Mesić, koji je pravi "Zelig" u prikrivanju svih vrsta zla. Još visoki krelikalci Rimokatoličke crkve se slikaju sa Mesićem, jer ih je podmitio i u svaka doba ih može kritizirati; "skinite križeve" iz javnih državnih ustanova. Pljuje ih kao "bludnicu babilonsku" puno grijeha... Zato nitko Mesiću ništa ne može, jer svi imaju putra na glavi...



Stjepan Mesić podijelio je brojna odličja prvenstveno svojim ljudima, UDBA-ašima, KOS-ovcima, Titoistima, partizanima, ljevičarima, boljševistima i tajkunima. On je olikovao Josipa Manolića, koji je kao major OZN-e u drugom svjetskome ratu 1943-46., poubijao mnoge Hrvate. Ovo je fenomen kakvog nigdje nema. Za njih je mafijaš Al Cappone "maćiji kašalj".



Mesić je prodao sisačku željezaru ruskome magnatu, koja je poslije prodana amerikancima. Uglavnom "Mesić glavni švercer" prodao je "sve živo i mrtvo" strancima, i drugim lobijima. Dok u Dubrovniku su se potpisivale peticije "hoće imati golf ili neće" nitko nije postavljao pitanje o kriminalima gradonačelnika Andro Vlahušića, a još manje: "Tko je rušio taj hrvatski povijesni grad Dubrovnik? A zna se tko ga je rušio Mesić sa JNA.



Bolestan je ovo narod i to jako, jer ovakve stvari dopušta - koje graniče sa ludilom i ne-normalnošću. Takva zla činiti hrvatskome narodu - a za njih ne odgovarati - nikako ne može biti u redu. Ovako okrutno uništavati i istrebljivati Hrvate i Hrvatice - je zločin protiv čovječnosti.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 06.10.2013. (Nedjelja)

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru

Članaka; 1714.



Post je objavljen 06.10.2013. u 08:22 sati.