Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

19. MEĐUNARODNI SAJAM U BIZOVAČKIM TOPLICAMA!


SAJAM ZA CIJELU OBITELJ


Image and video hosting by TinyPic


Prema informacijama s konferencije za novinare kojoj je smisao bio najaviti predstojeći Sajam , organizator tvrtka Katava d.o.o. u svom izvješću navodi da će se u kompleksu hotela Bizovačke toplice u Osječko baranjskoj županiji od 27. -29. rujna održati 19. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ekologije, lova, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije AGRO ZEMLJA – poljoprivredni sajam sa srcem.
Na sajmu će se prvi puta predstaviti Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Program pod nazivom „Festival kukuruza sajma Agro Zemlja“ započeo je prošle godine s natjecateljskim programom za posjetitelje. Festival ima četiri tvrtke koje na hrvatskom tržištu prodaju hibride kukuruza, a one su : poljoprivredni institut Osijek, Syngenta Agro, KWS i RWA. Na temelju procjene prinosa kukuruza, koji se nalazi na pokusnom polju na ulazu u Bizovac posjetitelji sajma mogu biti sudionici nagradne igre.
Organizator sajma poziva i djecu osnovnih škola da sudjeluju u Likovnoj radionici – koja ove godine za temu ima - suncokret.
Lovci lovačkog saveza Osječko baranjske županije i Lovnog ureda Valpovo prirediti će tradicionalno takmičenje u kuhanju lovačkog čobanca. Biti će priređena izložba trofeja divljači stečenih u zajedničkom lovištu kojim gospodare.
Za nedjelju 29. predviđena je 8. stočarska izložba. Održati će se i 6. bambino kup u kojem će sudjelovati djeca obiteljskih gospodarstava koje imaju telad.
Na sajmu će biti sajamska akcijska prodaja s brojnih OPG-a i to prehrambenih proizvoda, mesnih delicija, voća, slastica i pića. Na nekoliko štandova posjetitelji će moći dobiti informacije o isplativosti ulaganja u sustave za navodnjavanje. Tvrtka Šafram, najpoznatija po začinskoj paprici na Sajmu će zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima nuditi mogućnost kooperanstke proizvodnje.
Svaki posjetitelj s kupljenom ulaznicom Bizovačkog sajma u petak 27. rujna primiti će i poklon – kilogram šećera virovitičke šećerane ili vrećicu čipsa koja će biti poklon tvrtke Kanaan .
I ove godine organizator želi da 19. Međunarodni Bizovački sajam bude SAJAM ZA CIJELU OBITERLJ .


Post je objavljen 26.09.2013. u 23:35 sati.