Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- Na Ogorskom silu: Vala dragon Isusu i Gospi Sinjskoj baba Jako Rvacka nan se jopet spasila. 'E moj Lujo ima nas narod pameti. Al isto ako budemo cesce tribali pokazivt da je imamo. Juropa ce svatit da je nemamo.'
- Franjevački teolozi pozivaju razmatrati otajstva Gospodinova čovještva. E sv.moj Frane i danas nadahnjuješ mnoge jer tvoje zrcalo je križ. Kako u tebi čući skriveni franjevac pridruži se devetnici.
- Ajmo mi ruzarju za nasu rvatsku neka nas sve dragi Bog blagoslovi i cuva.
- Hrvatsku ce biti zemlja blagostanja tek Ora et labora.Danas sam u cvjecarnici imala predivan susret.Prelijep covjek je dosao i pozdravio Hvaljen Isus i Marija!Odgovorila sam ,Vazda budi i upitala da li ste vi svecenik iako je bio u civilu.Potvrdno je odgovorio,svecenik u zupi Visokoj u Splitu. Kazem mu ja da u Bayernu sluzbeni pozdrsv Gruuss Got Hvaljen Isus a da mi ovdje pozdrsvimo na sudu,banci...bilo bi a znate sta...ajmo mi zrnca Ljubavi da Hvaljen Isus i Marija bude pozdrav svugdje,cvjetat ce nasa Hrvatska ljubavlju i mirom,mala vlajina,Bvb - Svijetli kip Gospe u Međugorju to je možda najava skoroga kraja, večina današnjih ljudi uopče nije od Boga.
- "...makar bi morali već jednom uvidjeti svi, da nam nisu potrebni bolji strojevi, nego bolji ljudi. Kad Krist bude opet centrom europskog života, gorjet će Europa opet svetim plamenom, koji se rađa iz kontakta s Bogom. ... Mane nobiscum Domine! Ostani s nama Gospode!" (BL. ALOJZIJE STEPINAC)
- ...Ne znam kako se to kaže!Vjeran u malom, vjeran u velikom! Od srca ...

Post je objavljen 26.09.2013. u 08:45 sati.