Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVAR JE GRAD UŽASA I PROMAŠENOGA SLUČAJA

B J E L O V A R

NE ZNA SE TKO JE GORI ŠLJAM VODEĆI POLITIČARI ILI NAROD?!

Kaže mi Danica Bilić na sastanku HDZ-a u Klokoćevcu, pitali su neki Marijana Conera, "tko je Stojkoviću dao stan?! A on im je rekao - nisam ja došao na sastanak HDZ-a razgovarati o Stojkoviću. Bilićka mi kaže Coner im je pametno odgovorio, on je sposoban poduzetnik.

Ja mislim da Marijan Coner (HDZ) nikada ne bi "bio sposoban poduzetnik" da HDZ-e ga nije postavio za župana BBŽ, odnosno da mu nije pomogao "mistifikatorski general" Mile Ćuk. To mu je bila prilika da se nakrade. Ravnatelj opće bolnice u Bjelovaru Miroslav Čačija (HSS) je Mariji Coner, dao prostor u bolnici za apoteku. I tako je sve počelo.

Ovih dana Čačija govori za lokalne novine - kako su mu provalili u vikendicu i ukrali peć. Miroslav Čačija ne govori koko je on pokrao bolnicu sa 80 milijuna kuna i poslije otišao za župana sa dva mandata. Nitko ne bi vjerovao da bi ta "komunjara" opet došla na vlast. Pokrao je županiju BBŽ i nikome ništa. Nitko nije ukrao Čačiji peć, to je peć od naroda.

Zlatku Remušu su ovih dana zapljenili svu imovinu, on se još bori za neku "sobicu" da mu ostave gdje bi mogao živjeti. Situacija u Bjelovaru je strašna; beznađe, nezaposlenost, neimaština i bijeda... Sve je to rezultat "mistifikatorske politike" o kojoj ja govorim već godinama. Nitko te lopove neće razvlastiti - dok sami ne propadnu. Što je najgore povlače u propast i nas...

Na ovim zadnjim lokalnim izborima "bivši nečasno smijenjeni župan" Marijan Coner, opet uhvatio je neko mjesto u vlasti postao je predsjednik Županijske skupštine BBŽ-a. Ovih dana je dao ostavku na dužnosti u županijskom vodstvu, pa i na mjestu predsjednika ŽO HDZ BBŽ. To je čisti dokaz da ga je narod prokužio, i da nitko ga više ne podržava.

Neću nikada zaboraviti kako me je proganjala HDZ-ova policija, na čelu sa načelnikom Matom Sičajom, samo zato što sam ukazivao na "mutne radnje"; Marijaana Conera, Vjerana Jurkovića, Ante Rade, Damira Bajsa, Miroslava Čačije, Đurđe Adlešič, itd.

Rukovoditelj HZZO-a "socijalnoga" Božidar Vukojević "Bonja" pozvao je inspekciju na Jordana Atanasoskog Atila TV-e, zbog ne legalnih poslova. Jadnom "Bonji" desile su se "tri vrlo ružne stvari", prvo je žena pobjegla od njega, drugo zatim su ga maknuli s mjesta direktora, pa treće provalili su mu u stan i ukrali 1200 eura, 3000 kuna i debeli zlatni lančić...

Velika je katarza* u Hrvatskoj 2,5 milijuna ljudi je u minusu na bankovnim računima. Promjena stvarnih za sada nema na bolje - jer nismo nikada maknuli iz vlasti bivše partizane, komuniste, boljševike, UDB-u i KOS, i sve druge neprijatelje.

Luka Rajić nam je otpeljao mliječnu industriju Sirela iz Bjelovara, a tome su kumovali Đurđa Adlešić i Miroslav Čačija. Mesić prije nego što je postao predsjednik RH, govorio je za Rajića da je "ratni profiter" a poslije se je udružio sa Lukom Rajićem. U Bjelovaru stoje godinama još mnoge napuštene nekretnine; Fenor, Severin Wiski, Cromax, INA, Tehnogradnja, Bjelovarski vrt, 5. Maj, Univerzal, itd. Vani u normalnoj zemlji zbog takvih stvari pada gradska i županijska vlast. Samo kod nas je to sve normalno.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 24.09.2013. (Srijeda)

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru

Članaka; 1695



Post je objavljen 25.09.2013. u 08:31 sati.