Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Come back...

...Grupa 022 - Pivan Za Tebe Sansonu

...strelica pokazivaca misa bila je na dijaloskom okviru plave boje koji mi je nudija: IZBRIŠI BLOG !
...'ocu il' necu!?...konta sam u sebi, a prst mi je visija iznad tipke...!?
...ma necu!!!...odlucin zadnji cas i tako sam opet sa vama! thumbup
...e sad nije to sve sta se desilo tada, a meni bas lipo doslo da mi bude ka' „prvi“ post!
...znaci, nakon te sudbonosne odluke odjavim se ja sa bloghaera i odem na Google kako bi nasa neke podatke o Optimi koju mi je kolega nudija ka' opciju za obogaceno gledanje i pracenje TV programa, kad mi se otvori dosad nevidjena stranica ( Search engine optimization – SEO ).
Koliko sam ja svatija ona se bavi optimizacijom web stranica i to priko oglasivaca za internet trazilice, a koja se sastoji od pun kurac strategija koje su usmjerene ka podizanju posjecenosti konkretne stranice. Znaci priko neke ciljane kljucne rici lakse vas se nadje na netu, a taj SEO vas u konacnici optimizira i pozicionira na nekoj od internet trazilica.
...jebate, odoh ja na daleko i siroko, a triba je ovo bit samo uvod u otkrice kako sam tamo pronasa da je ovi moj jebeni blog NEKO i NESTO u ovom jebenom virtualnom svitu.


...ka' prvo sta sam skuzija je to da je OBADZO rangiran na 65.442 mistu u svitu.
...ha, reka bi moj Joke: „...a sta se kurcis Pajdo, ka' da ti je to neki uspjeh!!!“, al' kad se zna da na svitu ima priko 30 miljuna domena, onda coviku isto bude drago i osjecas se da to nije tako ni lose sa obzirom koje ja pizdarije ovdi pisem. smokin
...e onda jos tamo doslovno pise kako ova moja stranica ima puno posjetitelja i da je najvise popularna medju korisnicima u Lipoj nasoj, negdi oko 32,2%.
...ae, to bi ka' tribalo bit normalno, al' kad sam procita da joj je na tom web trzistu procijenjena vrijednost u iznosu od 18.447 $ skoro nisan pa' sa stolice od iznenadjenja.
...jebate, pa za nju bi moga kupit lip auto!?...razmislja sam gledajuc u ono sta pise i cerekajuc se ka' picka na nove gace, pa nastavin citat...
Tu je jos pisalo kako ova stranica ima dobar PageRank (2/10)...to nisan zna sta znaci, pa onda da ima nekakvih 19133 veza, sta isto nisam kuzija, al' kako tamo pise da je to dobro za SEO web stranice, prista sam vise istrazivat i pomirija sam se sa napisanim, te zakljucija da je najbolje da jos ne gasin blog dok ne „poraste“ bar do miljun dolara, a onda cu sa njim na Wall Street u NY !

...na burzu!!! belj

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 20.09.2013. u 00:05 sati.