Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRUGI DIO - ZASJEDANJE SABORA RH, 18.09.2013. GODINE

Predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović

IZ SABORA RH. - UŽIVO

Sa radom i sjednicom Sabora RH, krenulo se je u "drugom nastavku" u 12,27 sati, sa svojim pitanjem se je javila Vanja Posavac (SDP), pitanje je bilo upućeno ministrici Milnki Opačić (SDP), ništa pametno nismo čuli. Za riječ se je javio Domagoj Milošević (HDZ), kazavši da je "sve propalo", a na te riječi premijer Milanoić ga je obrisao - da je priča drugorazredne gluposti. Očitao se je Milošević na to da "Milanović briše sa Hrvatskom pod". Na 23 pitanje dnevnog reda u saboru javio se je Dragutin Lesar, kazavši da vlada provodi tobožnju sanaciju pokradenih bolnica. U Saboru se je pojavio ministar zdravstva Rajko Ostojić,koji je odgovorio; uvodimo red u bolnice "nakaradne", koje smo naslijedili.

Lesar je optužio Rajka Ostojića da je "špekulant" koji će privatnicima dati u ruke zdravstvo - koji će se bogatiti na pacijentima, da na taj način će poticati pogrebna poduzeća. U sabornici je došlo do krivog pitanja Darka Milinovića (HDZ) koji je imao pitanje za ministra zdravstva - te povukao se ništa ne pitajući, smeo se je kazavši da ima pitanje za Gordana Maras, ministra Ministarstva poduzetništva i obrta. Predsjednik sabora Leko, je odbio pitanje jer nije bilo prijavljeno.

Prešlo se je na točku 27 saborskih pitanja, za riječ se je javio zastupnik Tomislav Žagar, postavio je pitanje Mirandu Mraiću, o aferama i lažnim invalidima. Mrsić je kazao da je okončana "afera Drago Rubalo" u kojoj su oduzete 44 lažne mirovine. Iako je već 13,05 sati i dnevna točka je prošla 28 i nema nikakvih pitanja o promjeni Zakona o isporučivanju Josipa Perkovića, komunističkog UDB-aša njemačkom i Europskom pravosuđu. Bilo je postavljeno "lajt" pitanje Vesni Pusić, ministrici za MVEP-a Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Napokon se je digao jedan normalni zastupnik i Zoranu Milanoviću je stresao sve u lice, sve što ovaj Hrvatski narod tišti... Milanović je rekao da; "to je revolucija" i da ne može biti loš premijer, koliko vi možete postavljati loša pitanja." Hrabar zastupnik je upitao premijera "kada će te se smilovati hrvatskim građanima i raspisati prije vremene izbore?!" Oštro je taj odvažni zastupnik upitao bahatog Milanović: Kako smo proveli ovo ljeto?! Prazne tržnice, zapečaćeni Hoteli,.., nove cijene, itd. Rekavši da 100 kuna više u dućanu ništa ne znači.

Premijer je prigovorio zastupnicima da insinuiraju i izmišljanju.... Željko Rajner je optužio premijera Milanovića, da "Domovinski rat" je gledao preko televizije, i kako ga nije sram da taj obrambeni rat naziva "građanski rat" (koji je vodio Stjepan Mesić na ćelu sa JNA) i Vojislav Stanimirovićm.
Pitali su ga razumni i ljuti zastupnici; "gdje vi živite u kojem svemiru i kojem svijetu?"

Zastupnik; Frano Matušić se je okomio na premijera Zorana Milanoića i na Vesnu Pusić, da šute o tome kako strani mediji prenose "danas" (kada se upravo ova rasprava u saboru događa), kako je Hrvatska dobila sankcije od Europske unije.

Da, ministar policije MUP-a Ranko Ostojić šuti o "Šengenskom zakonu" koji je ovih dana obuhvatio hrvatski teritorij: prometnice, mostove i puteve... Izrugao se je jedan zastupnik na Milanovićev predizborni slogan; "Hrvatska je lijepa u zoru!" I rekao je da imamo "ogoljeloga premijera", od kojega nemamo nikakve koristi...

U sabornici ministar policije Ranko Ostojić, je kazao "Volim ovu zemlju!", pa što je ovo? Nitko od njih nije primjer ovom jadnom i sirotinjskom narodu, kojega su tajkuni pokrali. Leko je rekao da prelaze na 38 pitanje u saboru, za riječ se javio Damir Rimac, opet prozvao Tihomira Jakovinu, za loše vođenje resora ministarstva poljoprivrede.

Ministar Branko Grčić, je obećao projekte i financije u milijardama kuna, te je spomenuo još 600 projekata koji čekaju i stoje da budu realizirani. Pozvao je sve gradonačelnike gradova da se uključe. Nitko ne govori o formuli opstojnosti poljoprivrede i gospodarstva. Sati je 14,05 a u sabornici vlada "robska i podanička" klima straha i sukoba interesa... Pravih reformi nema niti se one provode. Krivica je Sabor RH, što je stvorena "kasta bogataša", a parlament je postao farsa i korupcija,.., gdje se likuje...

Na zadnje saborsko 41 pitanje javio se je Josip Đakić (HDZ) koji je pitao ministra hrvatskih Branitelja Predraga Matića - Freda, zašto se smanjuju njihova prava i financijska sredstva. Đakić se je očitovao na izlaganje "Freda Matića", kako ga je preimenovao i predstavio predsjednik Sabora RH, Josip Leko, zastupnik Đakić je rekao da se ne slaže sa izlaganjem ministra Matića. Sabor je završio u 14,20 sati.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 18.09.2013. (Srijeda)

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru

Članaka; 1680.



Post je objavljen 18.09.2013. u 12:22 sati.