Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Zašto volim Zagrebparking


...

From: INFO [mailto:info@zagrebparking.hr]
Sent: Friday, April 12, 2013 2:13 PM
To:
Subject: RE: upit - korištenje parkirne površine

Poštovani,

Podružnica Zagrebparking premješta nepropisno parkirana vozila isključivo po pisanoj naredbi nadležne Postaje prometne policije u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, što znači da o premještanju vozila ne odlučuje samostalno ili selektivno koje će vozilo biti ili neće biti premješteno.

U redovnom nadzoru prometa u mirovanju vozila Odjela premještanja obilaze sve lokacije na kojima se opetovano parkiraju vozila suprotno odredbama Zakona o sigurnosti na cestama i po izdanoj pisanoj naredbi policijskog službenika uklanja predmetna vozila, uz napomenu da ne mogu u svakom trenutku biti nazočni na svakom parkirališnom prostoru.

U slučaju da na parkirališnom prostoru nepropisno parkirano vozilo onemogući pristup drugom vozilu radi parkiranja ili izlaz nekom već parkiranom vozilu, na poziv građana, upućuje se prvo slobodno pauk vozilo koje po pisanoj naredbi uklanja takvo vozilo. Isti se postupak primjenjuje i za sve javne površine.

Uvidom u knjigu poziva za predmetnu lokaciju nije zabilježen niti jedan poziv za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

Nadalje, napominjemo da je i praznicima moguće zatražiti i pozvati „pauka“ jer navedena služba radi 24 sata dnevno sve dane u godini.

Broj telefona na koji se poziva vozilo „pauk“ je 64 21 888; 63 11 888; 091/48 16 043 bez vremenskog ograničenja.

Na svaki zaprimljeni poziv Odjel premještanja vozila dužan je intervenirati na način da se prvo slobodno vozilo uputi na lokaciju zaprimljenu u pozivu.

Policijski službenik prijavljen na sustav video-nadzora donosi odluku da li zatečeno vozilo krši odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tj. da li ispunjava uvjete za izdavanje pisane naredbe za premještanja predmetnog vozila.

Za izdavanje pisanih naredbi za premještanje vozila u navedenoj ulici kao i izdavanje kazni za nepropisno parkiranje zadužena je II PPRP Lučko, Jadranska avenija 8 tel: 6530 870

U odnosu na upit u vezi sa štetom koja nastane kapanjem vode s terasa na parkirana vozilima upućujemo Vas da se za pravnu pomoć obratite odvjetniku, s obzirom na to da podružnica Zagrebparking nije ovlaštena niti smije davati pravne savjete.

S poštovanjem,

ZAGREBAČKI HOLDING d. o. o.
Podružnica Zagrebparking
Pravna služba

Šubićeva 40/III, 10000 Zagreb
tel: 01/4501-770, fax : 01/4501-707
e-mail: info@zagrebparking.hr
web: www.zagrebparking.hr

...





Post je objavljen 18.09.2013. u 14:16 sati.