Image and video hosting by TinyPic,vice.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/vice

Marketing

Mir Image and video hosting by TinyPic

Tišina i Mir je apsolutno dobar pokazatelj količine savršenosti naše postojanosti. -Također i odsustva mnogočega šta nas smisleno ili manje dovode do nesnalaženja u prostoru uzajamne komunikacije, svega šta iz nje proizlazi. Naime pobornik sam teze da svaka ljepota ili suprotnost njoj dolazi iz oka promatraća. (čovjek koji promatra i ocjenjuje situaciju).
Ovih živučih godina primjetih da vrlo rado svi odreda, (netko smisleno - netko kako je naučio u hodu), prianja manje divljenju, a više optuživanju različitosti bližnjega svoga. Tako da se kolektivna svijest kao i svijest pojedinca razvija u pravcu nezadovoljstva, netrpeljivosti, Ratova.
Šta učiniti?
Mnogi od nas su naučili na visoke standarde ili pak one u kojima su rođeni od tuda odgajani. Misleči da je to apsolut, za bolje ne znajuči!
Šta znaći da bolje i nije nužno VEĆE i VIŠE, nego s obzirom na život čovjeka kao jedinke i komot koji pružaju gabariti jednog takvog u svrhu da zadovolji svoju sreću, davno je premašen!

Dapaće shvatih krhkost sebe, a iz toga i svoga bližnjega osvrčući se na apsolut milosti koji nudi spas i dobar početak u samom postanku sebe tih mogučnosti da budem ali ne i više nego šta jesam. Da nisam vlasnik kontrole nad svojim životom, nego Bog, koji jest sama ljubav.
Da, to me motivira te se ipak nastojim unatoć otporu uputiti k sebi i drugima u tom svjetlu da se zajedno divimo savršenosti ovoga svijeta koji je bio i jest i bit će od Bog-a u oku samog promatraća.


vaš vice

Post je objavljen 16.09.2013. u 18:30 sati.