Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- Na Ogorskom silu: Baba Jako evo nan dođe blagdan uzvišenje svetoga križa, pa recide koju besidu? "A Lujo šta se tu ima pričat - to triba živit mile. Znan teškoj ma utišna je una: 'duraj, duraj pa ćeš u raj.'"
- Znam ja zašto je tebi liipooo. U kontaktu si s onima koji su "tamo" gdje je stvarno život . Isus je tebe potakao da nam svjedočiš u ovoj suznoj dolini.
- "Doista, ništa nam dušu ne usrećuje više, nego kad smo žalosno učinili manje tužnim!" (Verlaine)
- "Daj, Oče, da se svi ljudi utješe i razvesele u Tebi! - I cijela će Zemlja zasjati svetim slavljem!" (Sluga Božji FRANJO kard. KUHARIĆ)
- Tesko je sam nositi kriz no kad nosimo sa Isusom imamo veliku pomoc a da bi hodali zajedno sa Isusom molimo Gospinu ruzarju.
- "Radost je imperativ redovnika."...Od srca …
- Da da al nije lako durat kad je ljudska narav taka . (Ogorskě zupnik)
- Sve ste vi mene naucili,nisam bas najbolji ucenik ali ...ceprkam se,znam sts znaci poruka,moli ,ne budi Zgubidan ,e pa idemo prsticima po zrncima a duhom i umom za sve nas,male i velike,sirpmasne i bogate,odbacene ,bolesne..Bvb
- Kisa sa gradom na Brdu Ukazanja, ali smo se ipak pod kabanicama pomolili za vas nasoj dragoj Nebeskoj Majcici, pozdrav i blagoslov iz Medjugorja … i …
- Samo da izduramo

Post je objavljen 14.09.2013. u 08:40 sati.