Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAR HRVATSKA NIJE SHVATILA?!

Glavni šef Hrvatske - yogokomandant Stjepan Mesić

VLAST PONIŽAVA

U Hrvatskoj se dešavaju strahote koje podsjećaju na koncentracijske logore: No, sve miriši na lošu atmosferu, a najgore je što utječe i loša gospodarska slika na razvoj ljudi. Ja ću vam reći: da postajemo glupa i ništavna nacija. Ova "zločinačka elita" na vlasti: Ivo Josipović, Zoran Milanović, Josip Leko, Vesna Pusić, Milanka Opačić, Mirando Mrsić, Branko Grčić, Tihomir Jakovina, Veljko Ostojić, Ranko Ostojić, Rajko Ostojić, i dr. Njima je jedini cilj da što više Hrvata i Hrvatica napusti Hrvatsku, kako bi lakše rasprodali zemlju, šume i izvore, rudna bogatstva, nekretnine, itd.

Pitam dakle: Tko je ovdje kadar ustati i boriti se protiv tih nemani? Maknuti ih s vlasti i osuditi njihove postupke izdajničkoga ponašanja. Tako su učinili i prije Domovinskog rata, uništili su namjerno radnička poduzeća, zadužili ih do kraja,.., da bi izazvali nezadovoljstvo - da radnici sami odlaze iz poduzeća, da bi ih oni mogli lakše prodati. Isti scenariji se opet ponavljaju.

Zbog toga što šutimo i Bog odbacio na nas je kao narod. Svećenici su se prodali (za Judinih 30 srebrenjaka) oni su dobili plaće i mirovine, koje su im omogućili bivši partizani, komuniste, UDB-aši i koljači Hrvata, koji su opet na vlasti... Pa, što velite kad prigibate svoje koljeno ili bježite pred ovakvo destruktivnom politikom i religijom.

Stvari postaju zbilja više nego sumnjive. Stoga, savjetujem Hrvatima i Hrvaticama da ne napuštaju svoju domovinu i ne bježe u druge strane države, jer na taj način čine uslugu vladajućim tiranima.

Pogledajte idiota* Zdravka Mamića, najprije napadne ministra Željka Jovanovića, da je "Srbin", a onda poslije, tj. prije par dana Mamić, bio je gost na srbijanskoj televiziji u Beogradu, gdje je otvoreno pozvao sve Srbe da dođu na Jadransko more i rekao je da ih voli... Ne treba zaboraviti onu izjavu od Zdravka Mamića; "Mi smo živjeli u najljepšoj državi na svijetu koja se zvala Jugoslavija." (03.02.2009.) Mamićevom prokletom "ciganjluku" nema kraja.

Hvali se po Bjelovaru Žarko Počuća "Žuti", koji je 1991., ovdje dizao četničku pobunu, te poslije je pobjegao u Srbiju, on priča: kako nedugo se je sreo sa Zdravkom Mamićem, s kojim se od prije poznaje - da je mislio da će ga Mamić zbog toga napasti, ali iznenadio se kad ga je Zdravko Mamić zagrlio i izljubio...

Eto, to hrvatsko licemjerstvo nas je uvijek kroz povijest koštalo.


HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 08.09.2013. (Petak)

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------



Post je objavljen 05.09.2013. u 01:45 sati.