Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Split i jedna Jelena

Bila sam u Splitu. Nisam bila dugo - skoro dvije godine...I baš mi je godilo vidjeti mamu, sresti se s ljudima, koje nisam vidjela jako dugo.I wuf-wufka je bila sa mnom - putovale smo vlakom :))))))

Jedan me susret posebno obradovao. Znam da pažljivo biram prijatelje, ali postoji jedna draga Jelena, s kojom se družim - ap, od osnovne škole.

Koliko je to senzibilno i drago stvorenje; koji borac.....Jako sam navijala da je prime na likovnu akademiju - nažalost, nisu....Pokušala je u Sarajevu - prva ispod crte; bez teta, stričeva, veza...Sama. Nije se otišla izboriti - ja bih već pomakla tu crtu, tako mi svega :))))) Ja se znam boriti za sebe. Ona je uvijek stvari prihvaćala, ali - nije bila borac.

Kao kompenzaciju, dobila je na dar poseban talent- talent da usrećuje druge oko sebe; da se dobro osjećaju u njenom društvu; dar humora i samoironije...

Kada sam je posjetila, pričala mi je svoje životne dogodovštine- ali na način kao da je sve to bilo jednostavno i lako....A nije.
No, način na koji mi je to pričala - nezaboravan. I opuštajući. I vedar. Petica za Jelenu.

Baš je ona bila onaj šećer na kraju moja četiri dana (bolje išta nego ništa :)))) u Splitu. Mamu je odmah sve prestalo boljeti, seka je bila sretna- a ja blažena....Napunila sam baterije bar do kraja ove godine :))))

(Goldie je mahala repom na svoju bivšu veterinarku Anu; nije ju zaboravila...

Ja vrijedno radim i pišem, pišem.... S ispitima gotova; još predati jedan seminarski...I rujanska ljetna škola na faxu i izlaganje tamo....I Opatija zadnji vikend rujna..:)))) Sve same lijepe, ali i stvari na koje se treba pripremiti.)

A onda - onda ću vjerojatno ponovno u Split...:))))

I nije bitno gdje si - bitnije je s kim si :)))) Uvijek je tako, samo ne treba prečesto pristajati na kompromise i družiti se s kvarnima .....

Evo i nekoliko fotografija iz Splita:

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Vole Vas L B G

Post je objavljen 25.08.2013. u 19:38 sati.