Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- Gospodine, za sebe si nas stvorio i nemirno je srce nase dok se ne smiri u Tebi. A do Tebe vodi uzak put. Na vratima nam se duše važu. Molimo Te, sve nas potakni na skrušenu ispovijed i čuvaj grijeha, da nam duše budu lagane za prispjeti k Tebi, za koga smo stvoreni. Amen! (knev 21c kg)
- Svi koji Ljube Zapovjedi Uredbe i Naredbe JAHVINE i nesablažnjuju moje miljenike sjedit će sa mnom za STOLOM tako kaže Gospodin Isus - Spasitelj.
- Moram otići na ispovijed, VELIK NEMIR osjećam, a naš župnik nema baš vremena, ma ON nas svih zna i što nas tišti pa da brzo odrješenje, treba mu ispomoć, dal dovoljno KAJANJE u sebi? Mene ulovi panika kad se neš dešava i već dugi niz godina me muči vrtogl. a ne ide mi se na pretrage, možda bi i ja Betaserk trebala pit, kad neki uz mene lakše ali kad unuka posal dobije, mali u šk. drugi na posal ostat ću sama a je BOG STALNO S NAMA AKO GA ŽELIMO, je tako, BOG S VAMA …
- Iskrena ispovjed - olakšava dušu, život otvoren,bez kalkulacija i dvoličnosti, licemjerja i laži - spašava dusu. p.s. pomoli se za mene i moje nakane.B.B.
- "... U tome je sav smisao i bit našeg postojanja. Zato je smrt sveti trenutak rađanja za vječnost. ... Prijatelji, samo to je važno." (Sluga Božji Franjo kard. Kuharić)
- "Posljednje stvari stoje pred svakim čovjekom kao konačna stvarnost pred kojom stoji nas posljednji izbor: prihvatiti zauvijek Božju Ljubav ili je zauvijek odbaciti." (Sluga Božji Franjo kard. Kuharić)
- Ako mi bude duša lagana neće li mi 'odletjeti'? Ah, pa neka! Bolje da 'odleti' nego da ju grijehom vežem za ovo smrtno tijelo! Čekaj me Isuse, otvori ta vrata i meni kad jednog dana ti pokucam.
- Tako je. Odbacimo svu prtljagu jer su vrata uska - baci laptop mogao bi zapet s njim.-.?.samo Zakon Božji nosi:) u srcu.
- Srce raskajano ponizno nećeš prezreti,Gospodine evo me nemirna srca da se smiri u Tebi.

Post je objavljen 25.08.2013. u 09:01 sati.