Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Kad te izbace iz ravnoteže



Kad te izbace iz ravnoteže - Poruka za 21.kolovoza



Svatko je doživio da ga riječi ili djela nekog drugog izbace iz ravnoteže.
Umjesto da se s tim direktno suočiš, možda ćeš dopustiti da to utječe na tvoj pogled na život sve dok se ne nađeš privezan čvorovima i ni od kakve koristi bilo kome.

Možda si i započeo dan s najboljim namjerama, ljubavlju za svakoga, odlučan u svemu što gledaš vidjeti samo najbolje.

Kad ti se to slijedeći put dogodi, shvati što se zbiva i odmah uzdigni svoju svijest.. Pozovi Me .
Neka tvoj um bude sa Mnom tako da si svjestan Mene i Mog božanskog prisustva.
Vidjet ćeš kako će se sve promijeniti.
Ako svoje misli možeš brzo okrenuti k Meni i Mojoj božanskoj ljubavi, kad se nađeš u negativnoj situaciji, sve se može ponovno promijeniti.
Sjeti se ovoga slijedeći put. pokušaj i ustanovi kako djeluje
e.c.
***



Sve što veže za smrti dio Zemlje, ne dozvoli Duhu Života da vlada On.Čvorovi koji vežu za izdvojeni svijet, jedini su krivac doživljavanja smrti. Vječni Život u Bogu je Duh Krista. On ne sili ljudsku Dušu da Ga prihvati. Svaka Duša, stvorena od Čiste Božanske Energije, ima uvijek slobodnu volju ne prihvatiti Život po Njegovoj Svijesti. Život u Kristovoj Svijesti ima Božansku Moć: Ljubavi, Radosti i Mira. ***Kad je um sa Duhom Boga, kad se je svjestan Duha i Njegove prisutnosti, …kada se pusti da Duh vlada i vodi: Ljubav, Mir i Radost slijevaju se iz glavnog Izvora Stvaratelja i Tvorca, i teku kao rijeka kroz čovjeka u ovaj svijet, ne umanjujući se niti gubeći Svoju vrhunsku Izvornu Božansku moć i silu. Zemlja je mjesto prebivanja Jednog Bića-Jednog Tijela, stvorenog po Nakani Čistog Duha, u Kojem su u Ljubavi sjedinjeni materija i Duh. Sada se Zemlja čisti od svega što ne pripada tom Tijelu/Obitelji Boga. Potrebno se je suočiti sa bolesti: pohlepe, mržnje, nemira, straha…Ne dozvoliti, da riječi i djela koja vode u propast a dolaze od drugih putem nasilja, netrpeljivosti, netolerancije, izbace iz stanja Ljubavi, Mira i Radosti Boga. Ne dozvoliti, da se bude izbačen iz Životne ravnoteže iz božanske stvarnosti – jedine istinite Istine, od svijeta koji snuje nespokojstvo, koji razara mir, koji onemogućava Život u Ljubavi. Ne dozvoliti svijetu koji nije u skladu s Ljubavi, da veže svojim zlim karikama lanca, jer se tako postaje beskoristan za vlastiti Život i Život cijelog čovječanstva. ***Božja Milost jača je od ljudskih gluposti i grešaka !
Okretanjem ka Duhu Života i Njegovoj Ljubavi kada se nađe u negativnoj situaciji, sve se mijenja.
On oslobađa iz nemoći svijeta, od bolesti i svakog zla, mijenja pravac iz negativnog u pozitivno, iz izdvojenog svijeta u Sebe... U Svoje Dobro, u Svoju Moćnu Ljubav, Mir i Radost, u Slobodu Čistog Života. Kušajte i vidjet ćete !
k.***
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=98191















Post je objavljen 22.08.2013. u 08:06 sati.