Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Opet ja bez nastavka...

..o turistima.
Kako sam jutros otišao na posao,nisam se uspio pozdravit sa turistima iz susjedstva..(ne to nisu oni iz pretprošlog posta!)......Francuzima s kojima sam se lijepo družio,opskrbio ih domaćim proizvodima..i širokim spektrom turističkih brošura..jer su ovi bili stalno u pokretu i za razliku od prije opisanih..sve ih interesira.
Već prvog dana krenuše po najzabitijim djelovima Istre...a kako su bili gotovo tri sedmice vidjeli su podosta toga iako naravno ne sve...
Bio sam im lokalni vodič i prevoditelj..komunicirali smo na labavom engleskom..jer to nije ni moj ni njihov materinji jezik stoga je napor bio zajednički za bolju komunikaciju..
Obišli smo tako lokalne pršutare,vinare,medare..proizvođača kozjeg i kravljeg sira...pa tako naučih i pokoju riječ francuskog.

Nego ,zašto pišem o njima? .Pa bili su mi simpatični i jutros kad me zove zakonita i govori da su se došli pozdraviti i zahvaliti za ugodan boravak .bijah baš tužan, no eto najžalosnije s njihove a i moje strane je to da im nisam pokazao svoj mali atelije gdje nastaju svi ovi uradci koje možete vidjeti sa lijeve strane u galeriji slika...naime ja sam to upravo htio napraviti zadnji dan ali su oni morali zbog nekog privatnog razloga krenuti ranije iako su mi prvotno rekli da će otići u Nedjelju ujutro...krivo mi je što se nisam lijepo uspio pozdraviti sa njima..a bili su baš prijazni ti.... Parižani s boravkom u našem malom mistu....

...stoga preostaje mi jedino da im u mislima poželim..bon voyage & a revoar ...my frends!

Post je objavljen 17.08.2013. u 11:42 sati.