Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NASTAVLJENA JE KOMUNISTIČKA TRADICIJA LJETOVANJA NA BRIJUNIMA



Tajna jugoslavenskih komunista UDB-e i OZN-e: Goste se na Brijunima pune svoje želuce "hrvatskim dobrom".
I danas su tako se komunističke dinastije sa današnjim nasljednicima pretvorile u dobro plaćene sluge velikih banaka i korporacija,.., prodali su zemlju i zadužili narod SDP=HDZ.





Predsjednik Ivo Josipović na Brijunima i ove godine u mjesecu kolovozu gostuje u vili na Brijunima. I prošle godine Josipović je sa suprugom bio na Brijune, gdje je boravio do 22. kolovoza. Te je održato nekoliko radnih sastanaka. I svečano obilježi 18. kolovoza, 70. obljetnicu osnivanja I. istarskih partizana.



Potomci oficira OZN-e su u vrhu današnje vlasti u Hrvatskoj, sad oni ljetuju na Brijunima, u Titovoj Bijeloj vili koju su gradili hrvatski zatvorenici.

Istodobno, dok je Ante Josipović, otac aktualnog predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, voljom svoje ratne suradnice Milke Planinc, nakon sloma hrvatskog proljeća naglo „bljesnuo“ kao kadrovski sekretar CK SKH, svemoćni partijski drug na čelu sa dvojcem Planinc-Josipović su Milana Čačića imenovali republičkim tužiteljem SR Hrvatske. Između ostaloga otac od Ive Josipovića jedno vrijeme je bio ravnatelj kaznionice "Goli Otok".



Nekada mu je otac dolazio na Brijune, danas mu dolazi sin. Otac sumnjiči se za sudjelovanje u najokrutnijim komunističkim zločinima nakon II. svjetskog rata. Koje je izvela nekadašnja partizanska 11. dalmatinske brigade, koje je bio na čelu Ante Josipović. Zataškani su komunistički zločini na području Vrgorca i Biokova.



Josip Broz Tito je ljetovao na Brijunima, dok su se događali najveće zločini protiv Hrvatskog naroda. Isto je tako i sad kad ljetuje Ivo Josipović, a ljetovao je i Stjrepan Mesić, upravo kad Hrvatski narod gubi svakodnevno posao i nema što jesti. Oni i dalje od nacionalnih bogatstava sve rasprodaju (Croatia osiguranje I Hrvatska poštanska banka) i nekome za ništa ne odgovaraju. Ljetuju i ugodno se provode, jedu i piju na račun siromašnog i bijednoga naroda....

--------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 11.08.2013. (Petak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1582. Članaka



Post je objavljen 11.08.2013. u 21:15 sati.