Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOISTA OTAJSTVO BEZAKONJA JE VEĆ NA DJELU

LUĐACI NA ČELU DRŽAVE VODE NAS U PROPAST

Narod će najesen potaknut teškom gospodarskom i socijalnom situacijom morati uzeti stvar u svoje ruke, ako treba i sa svojom fizičkom silom.

Imamo dva predsjednika imaginirane* Hrvatske Stjepana Mesića i Ivu Josipovića

HRVATSKI POKRET ŠTIT PODRŽAVA SELJAČKE PROSVJEDE KOJI OVIH DANA BUKTE U HRVATSKOJ.

Predsjednik Ivo Josipović je "mlakonja" i nema apsolutno nikakvog znanja - niti želi iskoristiti ustavne i zakonske ovlasti i mogućnosti da smijeni vladu od Zorana Milanovića, koji vode zemlju u propast.

Vladu Zorana Milanovića (SDP) mogu srušiti samo masovni prosvjedi na jesen! Naime, jedina od dva legitimna načina za promjenu vlasti u Hrvatskoj su (prije vremeni) izbori ili ostavka vlade.

Dosta nam je bilo lutajućih bivših drugova i "šumom i drumom", krajnje je vrijeme - da se riješimo tih bolesnih komunističkih ideologa i nasljeđa zla mentaliteta.

Hrvatska tone sve dublje, Milanović je vjerojatno jedini premijer u svijetu koji nekritički brani sve svoje ministre - kao što sad brani Tihomira Jakovinu, čiju ostavku traže pobunjeni seljaci.

Hrvatska se ne može izvući iz situacije u kojoj se sada nalazi, jer imamo vrlo loše ljude u vlasti. Kojima je jedini cilj sve upropastiti i rasprodati. Činjenica je da ministar financija Slavko Linić (SDP) želi skupiti što više novaca u državnu kasu, kako bi birokracija mogla dalje lagodno živjeti..

Malo je poznata stvar da su i prethodni premijeri - Ivica Račan (SDP) i Ivo Sanader (HDZ) imali strance kao savjetnike u svojim vladama. I to je dokaz da nismo svoji - na svome, nego uvijek imamo tutore i šefove iznad sebe.

Prosvjedi seljaka će očito poprimati sve veće razmjere, u tome svemu mogli bi se umiješati i drugi kao što je štrajk liječnika i medicinskih sestara,.., te prosvjetnih radnika... U hrvatskoj bi mogao buknuti generalni štrajk.

--------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 10.08.2013. (Petak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
--------------------------------------
1578. Članaka



Post je objavljen 10.08.2013. u 08:21 sati.