Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ljudicujteovo

Marketing

sexy

Za sexy stvari ispočetka uvik tribaš pošakrito... Gledat oće li ko skontat da ti koristiš tu rič na S.

I Još više - oće li te zbog toga krivo gledat. I ta faza ustručavanja traje neko vrime. Dok ne skontaš da te nije više briga za tin šta drugi misle. U biti, svatiš da će proć vrime i da nikad neš bit dovoljno sexy, ni dovoljno odvažna budeš li se i dalje ustručavala.

I tako.. sad san i ja dio te sexy galaksije u kojoj si dopuštan bit odvažna na tom tabu polju.

Muž mi je na brodu. Već jako dugo. Nekoliko miseci. Previše miseci. I cilo to vrime ja radim na tome da postanem što više privlačna i što više poželjna žena. Nekako, nakon trudnoće, poroda, dojenja, žena jednostavno postane više majka nego žena.

Glupo san to napisala, znam, al vi me razumite. Vi koje ste sasvim slučajno zalutale ovdi..

Najsvetije na svitu mi je sad majčinstvo. Al nije to razlog da se zapustin, ni fizički ni misaono.

* aj prvo misaono.. Prije san dugo i puno pisala, zabavljalo me piskaranje, čitanje, učenje.. al otkad san ugledala svoje maleno bićence, ono mi je postalo centar svita, najlipša knjiga, film, koncert, sve!!!

* hm.. fizički... Uvik san bila buca. BUCA. A posli poroda PREBUCA. Al mom mužu i dalje sexy. Voljena, draga, najlipša. Sad gledan slike i mislin se.. mora da me stvarno jako voli, jer nikako nisan bila sexy!!!

Pa mi je sad ko neka misija dotrat se u red dok njega nema.

Bit ono nešto. Uvik san se divila tim prezgodnim novopečenim (a još više onim s dva,tri diteta) mamama koje su hodajući dugonogi modeli s kolicima ispri sebe. Najvažnije mi je uvik bilo da je dite živo i zdravo - NARAVNO - i fala Bogu dragom da je tako, al sad je vrime da i ja buden jedna od onih.

* misaoni rebalans = erotične knjige uz bok manjku sexa i nježnosti

pa san tu naučila neke nove stvari od Greya i nešto manje od Blackstonea, što ću naravno u prociđenoj verziji isprovat na mužu čim ga se dočepan.


* fizička limunada = u zadnju godinu san se iscidila ko limun. Više od 10kg, s ne baš puno truda. Malo teretana, malo više dite, jednim dilom posa, pa malo san i pripazila, i eto.. na dobron san putu da do 9. ili 12.miseca postanem zaista sexy mama.

U granicama normale. Nikako nalik nekoj poznatoj manekenki, čak ni nekoj od zgodnih fit mama. U biti želin bit slatko iznenađenje svojoj ljubavi kad napokon dođe.. Tata mi je uvik govoria da žena triba držat do sebe, ako želi da je muž cijeni i voli. Nešto u tom smislu. Ma triba ti bit drago radi tebe same. Meni radi mene. Da se konačno dobro osjećan u svojoj koži. I nešto manje sala nego prijašnjih godina. I mogu sad priznat da se bolje osjećan. Poletnije, zgodnije, poželjnije. Trideseta. I nisan za bacit ;)

Post je objavljen 04.08.2013. u 20:00 sati.