Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/citacica

Marketing

Summer nights

Da, živa sam, zdrava i čitava :P

Znate kako kažu da vrijeme leti? Ja to shvatim svaki put kad dođu praznici, jer mi prolete u treptaju oka, ni ne osvrnem se i već se moram razračunavat sa školskim obvezama i svim ostalim što dolazi u paketu s novom školskom godninom.

Bila sam na moru, pocrnila hvala nebesima, nakupala se i nauživala... Vratila sam se još polovicom prošlog mjeseca, ali, prvo nisam imala intreneta, onda nisam imala ideja šta napisat, a na kraju nisam imala vremena. I sad sam ga, napokon, našla. Čekam da mi se serija učita pa ću za to vrijeme ovdje štogod korisnoga natipkat.

Dakle. Odlučna sam u namjeri da u ovo vrijeme sljedeće godine budem sposobna napravit špagu (obje, zapravo) i poneku drugu stvarčicu za koju trebaš bit malo fleksibilnija nego ja sad.

I konačno sam se vratila svojoj omiljenoj navici - čitanju prije spavanja cerek Bez obzira na to šta čitam, to me tako umijruje ^^

Ako nekog zanima koju seriju trenutačno gledam - Doctor Who. I imam namjeru do kraja ljeta proć svih 7 sezona, kolko ih trenutačno ima zubo

Ovih dana sam se vratila i svojoj drugoj ljubavi - pisanju smijeh Pišem HPFF, ali ne, neću ga stavit ovdje, pročitat će ga samo osobe koje se u njemu spominju, zato što je posvećen njima i, pa, jednostavno ne želim to objaviti na internetu.

I..... mislim da je to to od mene za danas, ili barem za sada. Odoh gledat Doktora.

Voli vas
Bella

Post je objavljen 03.08.2013. u 17:26 sati.