Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GLAVNO JE PITANJE - KOME SE TREBA MOLITI



PRIČE O DOBRIM PASTIRIMA SU OBIČNE LAŽI

Križevi, krunice, ikone i kipovi,.., sve su to "sranja" koje su izmislili lovci na naivne duše. Da će grešni čovjek po tome dobiti milost, ma nema gorih obećanja od tih.

VI NEĆETE NA MOJ BOŽJI PUT, A NEĆU NI JA NA VAŠ ĐAVLIJI.

Josip Lončar je šarlatan kad kaže - da čovjek se; "zaštićuje kroz Kristovu krv i snagu." Pa to su čiste gluposti! Nitko ne može nikoga zaštititi, ako se on sam ne zaštiti. Ovih dna me je nekoliko puta mobitelom nazvao g. Don Branko Gradaček iz Osijeka, i govorio mi da čitam; "Kapi sreće", "zajednica Emanuel", "molitve info", "vapaj s Golgote", "RKT Karizma", "Riječ života", itd.

KARIZMATSKI POKRETI UZIMAJU LJUDIMA SVE

Moram ovdje reći da mnogi se zanose lažnim raspravama i bajkama... Nego, što više oni vjeruju u pravu VOLJU* Božju. Sve je to svjetovno, odviše svjetovno - đavlije. Spletkari su zastranili i postali lažni učitelji. Oni govore o miru i ljubavi, a u biti su u srcu vuci grabljivi... I na takav način stvaraju koljače, bludnike, nasilnike i krivokletnike.... Pravu volju oni ne razumiju, nego je zatvaraju - da iskreno po njoj i drugi ne rade i ne čine.

Ja želim život odmah, ne želim iščekivanja i lažna obećanja. Namjerno ne žele prihvatiti ono što ja govorim i pišem,.., da ne prosvijetljeni svijet "živi u duhovnom mraku". Ovi su im bolji što im laskaju i škakljaju uši... Nikada nisu bili spremni da se obračunaju sa nepravdom.

Teži li netko nadgledništvu - neka tvori onda pravdu i istinu - koja je kadra nas u životu voditi. Branko Gradaček iz Osijeka mi u SMS porukama piše: "Kako su ljudi bolesni, jer ne znaju oprostiti." Moram reći Donu farizeju g. Gradačeku, da je bolesno opraštati, a to čine slabići, koji se nisu kadri osvetiti svojim neprijateljima.

PAZITE U ŠTO VJERUJETE!

----------------------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 30.07.2013. (nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
——————————————
1547. Članaka


Post je objavljen 30.07.2013. u 13:30 sati.