Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Eckardt Tolle

Eckardt Tolle - Moć sadašnjeg trenutka

Da bismo se upustili u putovanje sa ovom knjigom, za sobom moramo ostaviti analitički um i njegovo lažno stvoreno ja, odnosno naš ego. Na to izazovno putovanje, Eckhart Tolle vodi nas jednostavnim i razumljivim jezikom kroz pitanja i odgovore. Ako smo sposobni biti potpuno prisutni u Sadašnjem trenutku i sve činiti u sadašnjosti, ako smo sposobni osjetiti stvarnost takvih pojava kao što su unutarnje tjelo, predaja, opuštanje, otvorit ćemo se preobražavajućem iskustvu Moći sadašnjeg trenutka.

Eckhart Tolle - Nova zemlja

Eckhart Tolle je autor bestselera “Moć sadašnjeg trenutka" (koja je prevedena na trideset tri jezika) i "Nova Zemlja", koje se ubrajaju među najutjecajnije duhovne knjige našega doba.
"Nova Zemlja : Osvješćivanje životne svrhe", Tolleova je najnovija knjiga koju su čitatelji mogli upoznati preko specijalnog online projekta kojeg je u sklopu svog knjiškog kluba organizirala Oprah Winfrey.

Eckhart Tolle - Govor tišine

»Govor tišine« je novi dragulj autora bestselera »Moć sadašnjeg
trenutka« i »Nova Zemlja«!
Suština Tolleovog učenja je vrlo jednostavna - ako se spojimo sa svojom unutarnjom tišinom, moći ćemo postojati onkraj naših prezaposlenih umova i spojiti se sa svojim izvorom, čistim postojanjem; moći ćemo doista biti prisutni u sadašnjem trenutku! Sa svojim iznimnim ranijim knjigama »Moć sadašnjeg trenutka« i »Nova Zemlja«, Tolle je dotaknuo milijune ljudi širom svijeta, objašnjavajući jednako duboko kao i jednostavno kako postići trajan mir. Za razliku od brojnih novokomponiranih duhovnih tehnika koje nude instant-rješenja, Tolle poziva na temeljit i predan odnos prema sebi jer mi kao najbogatija bića ovog svemira zaslužujemo vrhunski život!
Tolle je jedan od rijetkih istinskih suvremenih učitelja koji nas zaista približavaju tom svetom cilju.



download - sve knjige:
Eckhart Tolle - sve knjige

Post je objavljen 29.07.2013. u 22:26 sati.