Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STOP, STOP, STOP, STJEPAN MESIĆ !


Transformator - Biografija inteligentnog predsjednika Stjepana Mesića

Biografija Stjepana Mesića nažalost ne otkriva svu istinu o dotičnom gospodinu. Previše je toga što je hrvatskom puku skriveno.
U "Transformator - Biografija inteligentnog predsjednika Stjepana Mesića" razotkriti ćemo nekoliko i te kako važnih podataka koje je vicmaher godinama pokušavao skriti.

Pitanja za Mesića:

a)Tko je financirao vašu predizbornu kampanju kada ste od 5 % došli do 56 %?

b) Šta ste napravili dobroga Muslimanima da vas tako vole?

c) Zašto ste svjedočili protiv Republike Hrvatske u slučaju Blaskić u Hagu?

d) Zašto nastojite spriječiti pisanje novinara Domagoja Margetića o vašim naftnim prijateljstvima?

e) Smatrate li da vam treba biti suđeno zbog dilanja dokumenata Hagu s oznakom vojne tajne (sto je jedinstven primjer za jednog predsjednika jedne države da ovako nešto radi)

f) Zašto ne izostavljate nijednu priliku da oblatite prvog predsjednika Republike Hrvatske koju srozavate na nivo banana republike?

g) Zašto ste od predsjednika građanina postali skoro drugi drug Tito?

h) Ne bojite li se vaše smjene zbog gubitka moći i nemogučnosti da više krijete vaše kriminalne i veleizdajničke radnje?

i) Čemu vam treba doživotno auto i osobni čuvar, biro itd.?

j) Jesu li za vas Hercegovci najveći otpad koji treba podaviti kao Hitler Zidove?

k) Volite li vi imalo Republiku Hrvatsku ili samo vas džep i vaše nalogodavce?

l) Ima li istine u terminu da ste predsjednik na daljinski Upravljač?

m) Vas više cijene u Sarajevu, Beogradu nego u BiH? Na čemu to leži?

n) Radujete li se izlasku Novog Hrvatskog Slova i uspješnom pisanju novinara Domagoja Margetića?

o) Smatrate li normalnim da se lovi Gotovinu i branitelje, a oprašta četnicima i gradi im se kuće.

p) Kako se osjećate u našoj medijskoj Jugoslaviji (Feral, Globus, Nacional i slična izdajnička izdanja)?

Gosn. predsjedniče,
Je li ono vaša (ili vaše supruge) rodbina, oni trgovci drogom koje ste pomilovali od zatvorske kazne ili ste i vi u istom biznisu?
Možda obadvoje?

Izjave Stipe Mesića

Nemam ni vreću cementa,a kamoli cementaru!

"Svi će Srbi pod jedan kišobran stati!

"Srbi će iz Hrvatske odnijeti onoliko zemlje,koliko su na opancima donijeli!

"Objavit ću sve financijere svoje kampanje!

"Nisam bio u Haagu i svjedočio protiv Hrvatske!

"Ovo (Široki Brijeg) je Hrvatska zemlja!"

"Zgazite BH Hrvate!

"Hercegovci su Škorpije!

"Čačić je gangster nad gangsterima!

"Hrvatska je agresor!

"Nisam znao da u Splitu ima toliko četnika!

Poglavlje I: Stjepan Mesić, KPJ, SKJ i Jugoslavija u srcu

Inteligentan predsjednik i stručnjak za mozak Stjepan Mesić rođen je 24.prosinca 1934 u Orahovici. Prije nego što počnemo sa detaljnom biografijom, objaviti ćemo korijene mržnje prema svemu što je Hrvatsko. Svoju patološku mržnju Stjepan Mesić je naslijedio od svoga oca , partizanskog krvnika iz drugog svjetskog rata koji je sam priznao kako je osobno zaklao 12 Hrvata. Slobodna Dalmacija, dok je još bila Hrvatska, je objavila sve dokaze o Mesićevom ocu, a najbolje to znaju stanovnici Orahovice koji su oca Stjepana Mesića pogrdno zvali "tovariš Joso"!

Rano se uključuje u politiku i biva članom Komunističke Partije Jugoslavije. 1965.godine je izabran u Parlament SR Hrvatske. Mladi komunist i stručnjak za mozak već 1967 godine privlači pozornost. Tada se naime kao oštar komunist i Jugoslaven energično suprotstavljao poznatoj "Deklaraciji o Hrvatskom jeziku".

Upitan da prokomentira svoje tadašnje stavove, Mesić kao skoro uvijek, progovara kako je pogrešno interpretiran i da je Deklaraciju napao samo prividno. No, pogledajmo što je stvarno rekao, skupa sa svojim već tadašnjim mentorom koji će ga pratiti čitav politički život, UDBA-šom Jožom Manolićem:

Vjesnik 31. ožujka 1967: “Stipe Mesić rekao je na početku svog izlaganja u diskusiji da ga nije toliko iznenadilo bacanje bombi na naša predstavništva u Americi i Kanadi, bacanje bombi na naše konzulate u Zapadnoj Njemačkoj, jer se zna tko baca te bombe i tko stoji iza tih grupica, koliko ga je iznenadila ova deklaracija.

Kada sam pročitao tu deklaraciju, rekao je, nije mi dugo trebalo da shvatim da je to politička diverzija koja je uperena protiv socijalističkog razvoja naše zemlje i koja je uperena protiv onoga što je najsvetije, što je izvojevano u našoj narodnooslobodilačkoj borbi, a to je bratstvo i jedinstvo, čega se mi ne možemo odreći i za što su pale velike žrtve, za što su pale milijunske žrtve.

Ovi bombaši, s koje god strane dolazili, doći će sigurno pod udar ne samo našeg hrvatskog naroda, nego svih naroda naše socijalističke domovine. Bez obzira na to na koji način se postavljaju obranaški potpisnici i sugovornici tih potpisnika, na koji način oni branili sebe, da li su to potpisali u pijanom ili kakvom drugom opojnom stanju.

Mislim da je deklaracija doživjela apsolutni krah, i da je javnost osudila sve njezine sastavljače. Pridružujem se onim drugovima zastupnicima koji traže da se objelodane imena potpisnika, da se ne samo društveno i politički osude stavovi i potpisnici deklaracije, nego da i tužilaštvo pokrene krivični postupak protiv odgovornih osoba”.

Poruke stručnjaka za mozak Mesića su jasne: "Uhvati bandu (ustašku naravno), goni, znamo mi tko stoji iza toga (Ustaše naravno jeli?)!" Bilo je to i prvo zalaganje Mesića da prorade pravni sistemi, u ovom slučaju UDBA, KOS; SDB, Goli Otok, Lepoglava.

Bila je to prva javna prezentacija inteligentnog Stjepana Mesića, ovaj put kao okorjeli komunist koji brani pravno-sistematski poredak SFRJ.

Poglavlje II: Stjepan Mesić - Hrvatski nacionalist prvi dio

Nakon Deklaracije specijalist za inteligenciju Stjepan Mesić nastavlja poltički život kao mali lokalni činovnik KPJ, no jasno je, da čovjek takvog kalibra nije zadovoljan tim položajem.
1971 se Stjepan Mesić uključuje u pokret "Hrvatsko proljeće", ovaj put ne kao branitelj Jugoslavije kao 1967, već kao hrvatski nacionalist. Ovo je ujedno i prva transformacija poltičkog kursa stručnjaka za mozak Mesića.
Nakon što je Mesićev uzor i apsolvent dva razreda osnovne škole Josip Broz, uz pomoć velikosrpskog vojnog aparata slomio hrvatsko proljeće, Stjepan Mesić nastavlja sa radom za KPJ.

Poglavlje III: Stjepan Mesić - Back to the roots prvi dio (UDBA i istina o robiji)

Hrvatsko proljeće je razbijeno, ali nisu ambicije lokalnog poltičara Stjpana Mesića. U više navrata stručnjak za mozak Mesić je izjavljivao kako mu je upravo sudjelovanje u Hrvatskom proljeću bilo kobno i da je zbog toga završio na robiji u Gradišci.

Ovo je jedna od većih laži gospona predsjednika. Evo istine, koju nećemo pročitati u Nacionalu ili Feralu, istina svjedoka iz tadašnjeg doba. Inteligentan Stjepan Mesić je u svom mjestu htio otvoriti go-go bar po imenu "MIK - MAK" i time se zamjerio lokalnim KPJovcima koji su ga osudili na zatvorsku kaznu u Gradišci. No, Stjepan Mesić nije robijao kao drugi zatvorenici. Vidjelo se da Stipe ima potencijala za nešto veće. U zatvoru je imao svojeg konobara a i privilegiju da drugim zatvorenicima gasi televizore. U zatvoru je i prvi puta preko Duse Cakana stupio u kontakt sa jugoslavenskom tajnom službom UDB-om. Ovaj mu je obećavao benficije i privilegije pod uvjetom da stručnjak za mozak Mesić pristane u "razbijanju ekstremnih (hrvatskih) snaga"! Karijerist Stjepan Mesić je naravno pristao. Odmah poslije zatvorske kazne je nagrađen dobro plaćenim poslom. Za Hrvatskog nacionalistu nezamislivo o to doba, ali ne za Mesića.

Poglavlje IV: Stjepan Mesić - Hercegovac,Hrvatski nacionalist pa sve do "Idemo na Drinu"

Početkom 90-ih inteligentan predsjednik Stejpan Mesić ulazi prvo u pokret, pa kasnije u stranku HDZ pod vodstvom Dr Franje Tuđmana iza kojeg je Stjepan Mesić dugi niz godina bio druga ruka u državi. Treba napomenuti da je Stjepan Mesić bio radikalan u to doba i miljenik dosta onih koje je kasnije izdao. Za vrijeme velikosrpske agresije Stjepan Mesić je naprosto bio nenadmašiv u radikalno-ekstremnim izjavama spram srpskog okupatora.

Tako će prezidente u jednoj emisiji u dnevniku reći "kako treba vojno napasti Srbiju, jer ne može biti da se na Terazijama pije kapućino dok Vukovar gori". Nije štedio sunarodnjake svoje žene, i više puta im poručivao "kako će iz Hrvatske odnijeti onoliko zemlje koliko su na opancima donijeli"! Znao je Mesić što mase vole. Kao u Hrvatskoj, tako i u dijaspori gdje je organizirao nemalo susreta sa onima koje ćce kasnije nazvati "ekstremistima". "Ustaše su bili borci za Hrvatsku", vikao je uz pjesme "Evo zore , evo dana", na prepunim dvoranama u dijaspori Stjepan Mesić. Tako i u Australiji gdje je prvo organizirao susret sa tamošnjim Hrvatima, i za vrijeme susreta otvorio vreću sa novcima. Tu večer se skupilo ca. 5 milijuna DM kojima se gubi svaki trag.

No, tada radikalan nacionalist Stjepan Mesić može još radikalnije i bolje. 1992g na tribini u Širokom Brijegu Stjepan Mesić okupljenoj masi uz podišeni glas poručuje "kako se mogu smatrati Hrvatskim građanima i da je Široki Hrvatska zemlja"!

Bila je to epizoda kada se Stjepan Mesić osjećao Hercegovcem, Ustašom, i najvećim Hrvatom, a Srbima poručivao" Srbi iz Krajine oru zemlju u Hrvatskoj, a mole Boga da kiša pada u Srbiji", ili onu sa razornim djelovanjem,

"Ne misle valjda Srbi iz Krajine da mi u ovim šleperima iz Madjarske vozimo NALIV PERA - malo sutra gospodo".

Poglavlje V: Stjepan Mesić - Poduzetnik i BiH

Nedugo nakon ratnohuškačkih i ekstremnih parola, i nakon što je napunio kesu hrvatskim devizama iz dijaspore, inteligentan predsjednik otkriva svoj talent za biznis i ekonomiju. Kao pripadnik tadašnje poltičke elite Stipan je otrkio ljubav prema cementarama i ostalim blagodatima hrvatskog gospodarstva. Upitan da prokomentira svoj ekonomski angažman dok je država još u ratu Stjepan Mesić nudi inteligentan odgovor "kako ne vidi ništa loše u tome da se hrvatski poltićari zanimaju za hrvatske tvrtke jer time vjeruju u prosperitet i potencijal hrvatskog gospodarstva!"

Privatizacija sa našičkom cementarom je propala, a u vezi s tim će kasnije biti poznata Mesićeva izreka "kako nema niti vreću cementa, a kamoli cementaru!" Samo tjedna dana nakon te njgove izjave demantirao ga je Nacional (tada Nacionalu nije rečeno da će im Mesić kasnije biti pulen) objavivši vijest kako je Mesićeva kćerka Saša Mesić morala prodati dionice Našice-cementa. Bijesan što nije dobio svoj dio kolača, stručnjak za mozak Mesić napušta HDZ i okolo kokodače "otišao sam iz HDZa zbog BiH"!

Mala informacija Stipi od uredništva:

"Stipe, rat sa Muslimanima je završio 1993. Ti si izašao iz HDZa sredinom 1994. godine!"

Poglavlje VI: "Stjepan Mesić: O Milka moja.....tako te volim, ali ne mogu protiv hormona! Mesicev vanbracni sin!"

U razdoblju između 1991 i 1993 Stjepan Mesić je organizirao često skupove sa hrvatskom dijasporom, pa tako i u Švicarskoj. Pjevati, huškati pa kasnije kupiti vreće novca je išlo Stipi u to doba...i ne samo to...Stipe je bio i šarmantan. U njegovoj službenoj i friziranoj biografiji Stipe se osvrće na svoju veliku ljubav, "Ukrajinku" Milojku riječima (izvadak iz službene biografije *Gradjanin predsjednik*): "E, mala moja, bit ćeš Stipina ili ničija!

Brže-bolje ja prijatelju: Koja ti je ta, što studira, gdje stanuje? Vidi on, udarilo me, pa će: Ne boj se kume, sve ćemo srediti, znaš, ona ti je prijateljica s ovom, a ja sam s onom, sastajemo se u sobi kod onih, dođi tada i tada, bit će i ona. Sve je krenulo kao po loju. Prvi sastanak, drugi, treći... Moja djevojka Milka studira psihologiju, prva godina. Tiha, mirna, povučena, kao da je časna sestra, odmjerena, važe svaku riječ, govori kad zaista nešto želi i reći. Iznenadila me, zaustavila i zadržala na udaljenosti. Bože, na što se namjerih! Ja brz u svemu, eksplozivan, nestrpljiv, nasrtljiv, ima me posvuda. Kad sam je htio prvi put poljubiti, dražesno je to zaobišla, kaže - što si nestrpljiv, cijeli je život pred nama! Danas se i ne sjećam kad sam Milku prvi put poljubio.

Bio sam zapao u nedoumicu: što će mi takva djevojka, takva osoba, gotovo sve različito od mene? Ubrzo mi se upalila svjećica u glavi: pa to se traži, to je za mene, u Milke ima svega što meni nedostaje, čega u mene nema. Nedoumica se srušila, ostala poruka: to Stipe, to, Milka je za tebe, Milka i nikoja i nikakva druga. Zagrli Milku!
Zagrlio sam Milku. I ne puštam je."

Suze nam krenuše....toliko je volio svoju Milku i to mu čak vjerujemo,.., no na jednoj tribini u Švicarskoj je upoznao jednu ženu i pored tolike ljubavi prema Milki ("O Milka moja") hormoni su ipak bili jači od brkatog Stipe. Stipe je sa tom ženom imao aferu iz koje je proizašao vanbračni sin kojeg se Stipe i dan danas ODRIČE i NE ŽELI ga priznati, a kamoli plaćati alimentaciju za jadnika koji jedva preživljava a predsjednik građanin leti charterom od svake metropole do druge, kojemu su kćerke sagradile poslovno carstvo u Srbiji kupovinom nekoliko poduzeća, koji za sebe traži nakon sto bude u penziji ured sa 2 zaposlenika, auto, stan i tjelohranitelje te dodatnih 500.000 kuna uz nemalu penziju i kojem tjelohranitelji na Hvaru tjeraju kupače sa plaće jer se tu kupa predsjednik.
To je Stipe, predsjednik liberal.

Poglavlje VII: Stjepan Mesić - "Nisam bio u Haagu"

Nakon neuspjelog puča u HDZu, kojeg je skupa sa Manolićem i Špegeljom pokušao izvesti, mozak Mesić osniva HND. Bit će to kratka epizoda, jer 1997 prelazi u HNS. No, to je doba intersantnije za hrvatsku povjest jer domoljub i ex-nacionalist Mesić ("Srbiju treba napasti..., Široki je Hrvatska, a vi ste građani Hrvastke!" dobrovoljno ide u Haag da svjedoči o zbivanjima na podrućju ex-Yu. Mesić je išao kao tajni svjedok ne želeći da javnost išta dozna o njegovim svjedočenjima. Nakon što je Slobodna Dalmacija doznala kako je Mesić išao u Haag da svjedoči protiv Hrvatske Mesić lažima pokušava umanjiti aferu.

Prvo je rekao "kako nije bio u Haagu i svjedočio protiv Hrvatske", ali nakon što ga je Slobodna Dalmacija(dok je još bila hrvatska) razotkrila, onda je svoju izjavu promijenio u "bio sam u Haagu i svjedočio protiv vukovarskog gradonačelnika Slavka Dokamnovića!". Opet uhvaćen u laži i nakon objavljenih transkripta kako je svjedočio "da je Hrvatska vodila agresiju prema BiH, kako je Tuđman sa Miloševičem dogovarao podjelu BiH,....", konačno je priznao istinu i rekao "kako je bio u Haagu da ispuni svoju građansku dužnost!"

Treba napomenuti da je haaško tužiteljstvo upravo Mesičeve iskaze koristilo pri osudi Blaškića na 45 godina.

Poglavlje VIII: Stjepan Mesić - Back to the (Yu) roots ("Po šumama i gorama", "Hercegovci su škorpije"

Jasno je bilo da je stručnjak za mozak Stjepan Mesić bio interesantan i drugima, osobito inozemnim grupama koji su u njmu vidjeli ogroman potencijal.

Stjepan Mesić postao je "njihov" kandidat za predsjednika RH. Interesantno je da je samo mjesec dana taj isti Stjepan IQ Mesić, na parlamentnim izborima, dobio jedva 5 % glasova.

Evo šta je čak Vjesnik napisao uoči kandidature Mesića za predsjednika:
"Dok je bio u HDZ-u, obavljao je najviše dužnosti, od predsjednika Vlade do predsjednika parlamenta. Mogao bi pomrsiti račune Draženu Budiši i Mati Graniću, ali su mali izgledi da uđe u drugi krug.!"

Svoje kampanju je gradio na rasističkim izjavama uglavnom protiv Hrvata iz Hercegovine tipa "Hercegovci su Škorpije, Hercegovci se trebaju naučiti raditi". Odmah nakon što je izabran za predsjednika otišao je u Sarajevo da se zahvali svojim sponzorima: Ismetu, Gutliću i Asimu Kurjaku, naravno usput ispričavši koji vic o pokojnom Tuđmanu, kao i na susretima sa stranim diplomatima.

"Koja je razlika između Tuđmana i Miloševića? Ovaj prvi je ispod zemlje, a ovaj drugi ne može iz zemlje, Ha-ha-ha" smijao se Stipe nakon što je stranim diplomatima pričao omiljeni vic. Nema štp, pravi predsjednik i državnik.

Njegova slijedeća akcija je bila zahvala svojim prijateljima Englezima na otvorenim danima u Pantovčaku. Mesić je organizirao dernek na Pantovčaku i pozvao sve britanske obavještajce, ups, novinare, da se posluže u državnoj arhivi i ponesu sve dokumente s prednošću onim na kojima piše "Tajno".

Britanci nisu oklijevali. Nedugo nakon toga emitrana je emisija na britanskom "Channel 4" u kojima se autor zahvaljuje na Mesićevoj suradnji i naravno blati i kompromitira Hrvatsku i Tuđmana.

Nego što se osvetio Tuđmanu i Hercegovcima, stručnjak za mozak i predsjednik-liberal skupa sa malim Ivicom iz Kumrovca ide na operaciju "Slobodna Dalmacija". Kritika je dopuštena i poželjna, izašli smo iz mraka i terora no, ali sve i svašta se smije kritizirati i napadati, osim Stipu himself. Kritika da, ali ne na Stipu našeg.

Mesić i Račan su preko noći izmijenili sve prohrvatske novinare iz SD i na njihovo mjesto postavile orjunaše i poslušnike malog Baje. Razlog - novina nema nakladu.

Poslije smjene uredništva u SD, naklada je pala za 25 %, ali se sada piše po kumrovečkoj direktivi pa naklada nikoga ne zanima.

Ovo je ukratko bila nefrizirana biografija stručnjaka za mozak Stjepana Mesića. Ima toga još puno, kao na primjer zašto Mesić laže da mu je žena Ukrajinka i da se zove Milka. Pravo joj je ime Milojka Duduković, od oca Stojana Dudukovića.

Ili zašto nije objavio finacijere svoje kampanje? Kako je dospio 2000 g sa 5 % na parlamentarnim izborima samo mjesec dana kasnije na 56 % ?
Gdje su transkripti njegovih izjava početkom 90-ih ? Gdje su dokazi o podjeli BiH ?

Zašto je odlikovao Sorosa?

Sve u svemu možemo zaključiti kako je Mesić jedino bio dosljedan u svom ekstremizmu i radikalizmu, bilo to kao SKOJevac, kao (prikriveni) Hrvatski nacionalist, pa opet kao SKOJEvac !!!

A to da izdajnike i cinkaroše nitko ne cijeni Stjepan Mesic je osjetio na svojoj koži za vrijeme posjete u Izraelu. Mesić je došao (naravno) da se ispriča misleći u stilu Branda postati nekakva povijesna ličnost. Izraelci su znali s kim imaju posla. Mesića je prvo na aerodromu dočekao nekakav zamjenik bez službene ceremonije a onda je Mesic htio održati svoj govor u Knesetu.

Govor mu je zabranjen i morao je čitati na glas govor koji mu je priredio Ephraim Zuroff. Nakon toga Mesić se ispričao za zločine tzv. NDH, koja nije bila niti Nezavisna niti Hrvatska (Mesićeva omiljena fraza). Izraelski zastupnici su ga odmah prekinuli i rekli kako je NDH bila Hrvatska država priznata u dosta zemalja. Mesić je pokupio prnje i bez pratnje napustio Izrael.

HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 21.07.2013. (nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
——————————————
1535. Članaka



Post je objavljen 20.07.2013. u 23:55 sati.