Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/armin

Marketing

Serijal o seksi oblekici (uz nastavak laganih prerada)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZTeavJ9frA#!


ona je violina. ja sam piano ( al samo zbog antonina i uvoda). ne uspijevam nikako izvesti metonimiju. a htio sam.
antonin dvorzak. romansa za pijano i violinu op.11. kopulacija žicama i tipkama. sudar tijelima.

sjetan sam pomalo. neprobuđen. nepopijen poput kave. mirišem se. etiopski crno.

ima šal oko vrata. bijele boje. boje mekoće. recimo da se zove, isidora (jesenjina izostavljam s nakanom). ima i čizme. one preko koljena. ne vidim ih. a volim koljena. već sam napisao jednom (ponavljanje je majka svih zaborava).

crna, naborana koža ih skriva. govorim joj da se okrene. želim je promatrati dok se okreće. poslije ću je jebati. s reminiscencijama. one me također uzbuđuju. trenuci zaleđeni u prostoru i vremenu. hipostazirani. tada jebem i nju, i vrijeme. tu negdje leži suština vremena. u jebačini (ideal, referenca, i oboje). kopulaciji i spajanju. zapravo zaboravu svih ljudskih istina. zaboravu konačnosti. to je ona apsolutna točka. kojom pokrećemo kauzalni niz. spontanitet slobode po kantu. važna pitanja.

kopulacija nesrodnih ljudi. srodni ljudi nemaju potrebu za spajanjem. čemu, kada su već spojeni? dvije posude se ispunjavaju do istog nivoa. kakva iritantna statika. neuzbudljiva. želim si nesrodnu ženu. ne-prijatelja. ne - philiu. novu semantiku. drugačiju igru suština.

prva su na redu njena leđa. da, i leđa su jako važna. volim i njih. zaslužuju opservaciju i postuliranje. akustična su. pjevaju i pričaju. sinkrono. polizati ću joj leđa. krenuti ću s lopaticama. prvo lijeva, pa desna. u smjeru kazaljke na satu. moj jezik, njeno je vrijeme. zatim bih se spustio po hrptenjači (kralježnica, vertebrate, asocijacije). do trtične kosti. os coccygis. os koja omeđuje. jedan kraj. ili jedan početak. i blizinu anusa. psihoanalitičari bi se zapitali u mom slučaju. zašto je ovaj toliko opsjednut fekalnim izvorima, kao da su fontane mudrosti u pitanju? poremećaj ličnosti, dakako da jest. zaslužujem jednog psihijatra. još bolje, psihijatricu. nadam se da će biti seksualna poput mene. ležati ću na kauču hranjen njenim terapeutskim erosom. njenim riječima koje u(z)(ne)miruju.

njemu (izvoru) posvetio bih dužno poštovanje. pa bih se opet istim putem vratio gore. volim povratke. rukama bih je držao za guzove (opet ja). istovremeno, svevremeno, bezvremeno, naravno.

noge bih prislonio uz njene čizme. hladne su. i tople. opet proturječnost (andre gide piše o tome). kupila ih je zbog mene. čizme kurve. to me pali. kada me sluša. i kada ih nosi. kada je istinska kurva uzrokovana mnome. mojom autonomnošću. kada je kurva koju plaćam samim sobom. xy kromosomima. valuta je to istinske strasti.

stajali bi tako nekoliko trenutaka. pomično nepomični. proturječni. recimo, onoliko koliko gori cigareta. potom bih je uhvatio za šal i odgurnuo od sebe. ne jako. poštujući prvi newtonov aksiom. primjenjen ad hoc, poput tango plesača.

gurnuo bih je toliko da se okrene. oko svoje ose. putanja je elipse. da joj vidim lice. želim je jebati u oči. u odraze koji se zrcale u njima. trepavice i obrve. u septume nosa. ali ne kurcem. njime može svatko. želim je jebati silom koja me pokreće. proći u nju. ući u krvotok. arterije, vene, kapilare, limfne žlijezde. kolati neurotransmiterima. biti mentalni poremećaj i nepogoda. koja se na koncu pretvara u antitezu, orgazmičku (vrlo izrabljeno) suprotnost. spajanje različitih svemira.

šal je bio samo pokušaj uzaludne metafore - pokore. bijele je boje kao što rekoh. ujedinjenih tijela. onih nesrodnih i slobodnih.

nakon svega bih je pustio. neka hoda po sobi. neka korača bez dodira. do kraja dvorzaka i kraja vremena. posve obično. nedodirujuće. polagano. hoda zajedno s podom i zidovima. uz zvuke violina.

Post je objavljen 16.07.2013. u 10:27 sati.