Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŠTIT PODRŽAVA PROSVJEDE PRODAVAČA NA TRŽNICI

Policija od Ranka Ostojića uvodi red

SLAVKO LINIĆ JE SRAMOTA OD MINISTRA - ON CIJEDI SIROMAŠAN NAROD I UZIMA IM NOVCE

Ova tučnjava na tržnici je proizvela ova kriminalna politika, ona treba u startu spriječiti štrajkolomce. Namjestiti im razne igre. Onaj tko ide po Europi i po mnogim tržnicama. Nikada nigdje nije mogao vidi nikakovu kasu, a kamoli fiskalnu. Nudim svakome za okladu da pređemo po Njemačkim tržnicama pa da vidimo dali ćemo naći ijednu blagajnu a kamoli fiskalnu.


Ministar financija Slavko Linić

Sve više ljudi međusobno se tuku u Hrvatskoj, zato što među ljude su bacili "oglodanu kost" za koju se oni svađaju. Tučnjava na tržnicama u Rijeci i Zadru, u Slavonskom Brodu, i drugim gradovima - dokazuje kako su razjedinili Hrvatski narod... Napravili su da se narod međusobno tuče.

Tučnjava na tržnici sa tiranijskim satelitima

Svatko kome je imalo stalo do države RH, nije za fiskalizaciju, skupljaju hrpe love i to na legalan način i još k tome na robi iz drugih država, dok naši proizvođači propadaju. Samo naprijed, sad se vidi tko proizvodi doma, a tko uništava RH poljoprivredu !

UDBA je naša sudba

Stalno se lopovi i paraziti (partizansko-udbaška mafija) pokušava opravdati kako nas je netko drugi pokrao a oni su dobro pamtimo i znamo sve to zlo komunističko i svu "organiziranu pljačku" u lijepe naše planski i organizirano provodili - dok smo se mi borili i ginuli, te oni su se vratili na ratom razrušenom planu. I danas od tih u pozadini bandita, pa do šefova; koji su lijepu našu prodali i priključili EU.

-----------------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 02.07.2013. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————


Post je objavljen 02.07.2013. u 19:26 sati.