Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Brenda Joyce

Brenda Joyce - Ljubičasta vatra

Još jedan izdanak obitelji Bragg, zlatni dečko Rathe, dosađuje se na zabavi u visokom društvu sve dok crvenokosa otresita ljepotica silom ne uđe u salon. Raspaljena dama svojim radikalnim govorom, kojim se zalaže za ženska prava ostavlja snažan dojam na sve prisutne, posebice na njega - a od tog trenutka nadalje, iskre među njima frcaju sve žešće i češće. Neukrotiva Grace O'Rorke razjarila je čitav grad, a uskoro će razbjesniti i Rathea neprihvaćanjem bilo čijih zamisli osim vlastitih. Iako se Grace pomalo zagrijala za ovog prezgodnog muškarca, njegov drski prijedlog da mu postane ljuubavnicom povrijedit će joj ponos. No to će odbijanje Braggu biti vrhunski poticaj jer ni on više ne može zaboraviti damu čije modre oči gore ljubičastim plamenom. Prepustite se nezaboravnoj pustolovini!

Brenda Joyce - Nepredvidivo srce

U nezaustavljivom bijegu od svega što užasava njezino neobuzdano srce, Candice Carter, simbol ljepote Novog Meksika, nedosanjani san svakog poželjnog i umišljenog ženika u bližoj i daljoj okolici, našla se usred pustinje suočena s posljednjim trenucima u svom životu. Ako ne može bolje od onoga što poznaje, onda neka bude tako – spremna je i umrijeti! Ali u krajnjem očaju Candice spoznaje da može i gore! Ni sama ne uspijevajući razumjeti kako, već u sljedećem trenutku našla se u čeličnom naručju Jacka Savagea – čovjeka koji ju je spasio od sigurne smrti i sada je vodi ravno u propast. Tko je taj divlji Apači ratnik u čijim žilama teče i bjelačka krv, i zašto ju je sudbina poslala ravno u ovu zabranjenu avanturu? Hoće li Candice i Jack pregaziti sva moralna načela i društvene obveze da bi uživali u istinskoj i neobuzdanoj ljubavi? Na kocki je baš sve – njezina neokaljana čast i zavjet koji je ovaj neustrašivi ratnik davno položio pred svojim plemenom. Može li ljubav porušiti godinama podizane bedeme i umjesto njih sagraditi mostove?

Brenda Joyce - Nevina vatra

Naivna i neiskusna, Miranda iza sebe ostavlja jedini život koji je ikad poznavala, kako bi se udala za muškarca kojega nikad nije vidjela. Njezin pratilac na tom putovanju prijatelj je njezinog zaručnika, Derek Bragg, grub, muževan rendžer čije je neotesano ponašanje i iskreni komentari glede njezine ljepote ispunjaju bijesom. Više od svega ostaloga, želi se vratiti kući, nedirnute čednosti i sreće. Derek nije imao pojma da će Miranda krivo shvatiti njegovo iskreno divljenje. Iako pokušava zanijekati svoje osjećaje, zna da se beznadežno zaljubljuje u nju. A ubrzo se i Miranda počinje boriti sa željom prema svom zaštitniku - i pitati ne bi li trebala žrtvovati svoju nevinost vatri koja bez nadzora bukti u njezinome srcu.

Brenda Joyce - Rajska vatra

Bilo je to prvi put da je Lucy Bragg iskusila opasnost... Život nasljednice veličanstvenog carstva i ljupke, ali tvrdoglave pripadnice visokog društva ispunjen je obiljem i privilegijama, sve dok je Shozkay Savage, mračan i priprost odmetnik, jednog dana ne otme i zadrži radi otkupnine, što u njoj budi bijes i strah... ali i sirovu, neutaživu strast prema tom kršnom bjeguncu. Zaklevši se da ce mu pobjeći, ona postaje žrtva vlastite razuzdane strasti i slijedi svojeg otmičara — suprotstavljajući se skandalima i ljubavnoj patnji, i riskirajući vlastiti život kako bi ostvarila neukrotivu i rasplamsanu ljubav, njoj ne samo zabranjenu, već i kobnu. Iako se ovaj roman tematski ne nadovezuje na prethodni, nešto ih ipak povezuje – snaga emocija i strasti koja izvire iz svake rečenice!

Brenda Joyce - Tamni plamenovi

Stigavši nepozvana u golemo kameno zdanje, drhtala je od užasa - i uzbuđenja. Jane Barclav bila je njegova štićenica. Njezina vesela nevina priroda bila je potpuno suprotna njegovoj nagloj ćudi. On je bio divlji, eksplozivni, neotesani teksaški bludnik - upravo ona vrsta muškarca koju ne može pripitomiti ni engleska ljepotica. Zajedno će biti uvučeni u mračnu oluju njihovih strastvenih sudbina...

Brenda Joyce - Vatrena oluja

Storm Bragg je pucala i jahala bolje od ijednog muškarca, ali je njezina obitelj zaključila da hlače od jelenje kože mora zamijeniti haljinom za bal i pokazati se gospodi San Francisca.
Iako joj udvaraju svi poželjni mladići u gradu, mlada goropadnica iz Teksasa vidi samo jednoga, a on nije gospodin. Brett D'Archand je čovjek koji je uspjeh postigao vlastitim radom - bahat, nemoguće privlačan, napadno senzualan - i u potrazi za suprugom koja će mu dati ugled.
Storm je posve očarana njime, ali on zbog nje gubi i glavu i srce. I, pod prijetnjom skandala i propasti, njih dvoje su primorani vjenčati se. Bit će to olujna zajednica slobodnih duhova, koje sputavaju samo nezatomive spone ljubavi.



download - sve knjige:
Brenda Joyce - sve knjige

Post je objavljen 30.06.2013. u 16:36 sati.