Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Charlie Fletcher

Charlie Fletcher - Kameno srce

Kada George nehotice odlomi komadić malog kamenog zmaja koji se nalazi na zgradi Prirodoslovnog muzeja, nađe se odjednom uronjen u svijet koji ne razumije; nagnan je u paničnu utrku za preživljavanjem u gradu u kojem se oživjele skulpture i kameni kipovi bore, gdje je nemoguće znati kome vjerovati i gdje ništa nije onako kako se čini. Ovaj prvi dio uzbudljive trilogije Charlieja Fletchera uvodi vas u pustolovinu i u fascinantan i autentičan prostor Grada Londona koji više nikada nećete doživljavati na isti način.
Kameno srce je knjiga u kojoj iza svakog ugla čeka iznenađenje! Nećete je moći ispustiti iz ruku do samog kraja. A onda ćete poželjeti saznati što se događa u sljedećem nastavku.

Charlie Fletcher - Željezna ruka

Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London u drugom nastavku slavne trilogije Charlia Fletchera.

Charlie Fletcher - Srebrni jezik

U Srebrnom jeziku, zadnjem dijelu trilogije Charlieja Fletchera, i posljednji znaci života u Londonu jenjaju pod snježnim pokrivačem. Nad grad se prevlači gusta i neprobojna magla koja ne naviješta dobro – iza njezina plašta grupiraju se bića u koje se uvlači ledena tama Zla, na čelu s glavnim zlikovcem, besmrtnim čovjekom po imenu Hodač.
Kroz tu pustoš probijaju se dječak George i njegova suputnica Edie, djevojčica s darom vidovitosti, a prate ih Topnik, kip iz Prvog svjetskog rata, drevna britanska Kraljica Boadiceja sa svojim kćerima, zlatokosa leteća djeva Ariel, kralj Rikard Lavljeg Srca i drugi zrcalnici. Ipak, i dječak i djevojčica morat će sami pronaći ključ svojih sudbina: na Georgeu je da zaustavi rat, a na Edie da otkrije tajnu svoje prošlosti sijevke.
Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London.



download - sve knjige:
Charlie Fletcher - sve knjige

Post je objavljen 27.06.2013. u 19:57 sati.