Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

4948 riječi

Dok se zabavljam pisanjem novog posta u mislima kristalno jasno vidim trenutak kada sam kreirala ovaj blog pretresajući sve osjećaje koji su me u tom trenutku naveli na pisanje.Malo je reći da sam se osjećala jadno i polomljeno .Negdje sam morala profiltrirati sav taj emotivni otpad koji je ugušio moje cijelo biće tražeći bilo kakvu vrstu otpuštanja koja bi donijela trenutno olakšanje, a ujedno samim tim i zadovoljstvo.I tako je nastala Žena .Samo to. Proučavajući bložnu statistiku spoznala sam da sam došla do točke loma u kojoj bi rado izbrisala blog i kreirala novi.Sklona sam tome afektivnom uništavanju i nepovratnom brisanju prošlosti kako bih se otvorila novom početku.

Vaš blog

Postovi

Datum i vrijeme prvog posta: 01.11.2012. (10:37)
Zadnji post napisan:prekjučer
Ukupno postova:107
Broj postova u zadnjih 30 dana:9
Broj postova u tekućem mjesecu:6
Prosjek postova po tjednu:3.2
Prosjek postova po mjesecu:15.3
Mjesec s najviše objavljenih postova:prosinac, 2012. (26 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova:veljača, 2013. (4 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova:17
Broj dana bez postova:147
U koje doba dana najčešće pišete postove:tijekom jutra (7 - 11 sati)
Ukupno riječi u svim postovima:4948
Prosjek riječi po postu:47
U prosjeku pišete kratke postove (manje od 250 riječi po postu).
Broj postova sa slikom:0 (0%)
Broj postova bez slike:107 (100%)

Komentari
Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu:461
Prosjek komentara po postu:4.3
Najviše komentara po postu:16
Broj postova bez komentara:32

Ostalo
Datum i vrijeme kreiranja bloga:30.10.2012. (11:58)
Datum i vrijeme zadnje prijave u blogeditor:23.06.2013. (11:24)
Broj prijava u blogeditor:1097
Vaša IP adresa s koje ste se prijavili u blogeditor:78.0.254.161
U ovom trenutku 0 korisnik(a) uređuje svoj blog.
Vaš blog postoji 7 mjesec(i) i 24 dan(a).
Vaš blog se nalazi na 'Fresh' listi. <


U sedam mjeseci pohranila sam u arhivu 4948 riječi kroz 107 postova od kojih trideset nikada nisam objavila.O čemu sam pisala?Arhiva otkriva sadržaj uznemirenog uma.Mnogo toga je stavljeno na razmatranje,nekim temama je oduzeta težina,neki ljudi su zauvijek otišli,a neke duboke još uvijek bolne rane vremenom će sigurno zacijeliti.Prerasla sam neke situacije, ljude i događaje.Danas cijelu tu priču promatram iz nekog sasvim drugog aspekta.Čitajući, još jednom prizovem u misli sve te događaje shvaćajući da se nešto unutar mene nepovratno promijenilo i da ta osoba koje je sve to napisala zapravo više kao takva ne postoji.Nakon 4948 riječi, unaprijeđena emocionalno i spoznajno spremna sam na novi level.

Prije brisanja odlučim ipak sačuvati neke uratke no shvaćam da u printeru nema boje.Do plaće je dobrih dva tjedna,ne mogu čekati toliko.Dvojim da ipak jednom za promjenu odolim porivu samouništenja. Utipkavam blogu novo ime, mijenjam vizualni identitet,(logotip mi se ne želi promijeniti kao ni avatar),nema veze .Sada mi je lakše.Vizualno si mogu dočarati novi početak pročišćenog uma i srca koje žudi za novim životnim pustolovinama.Ne brisanje bloga također smatram velikim osobnim pomakom.To neće biti zabilježeno u statistici.

Statistika bilježi tek djelomičnu promjenu stanja u kojem se nalazim.Statistika je skup nepotpunih podataka.Broje se samo riječi,ne i njihova težina. Zanemaren je proces u kojem se osoba nalazi.Zanemarena je konstantna ,sve prisutna varijabilnost koja nije označena brojevima.Zanemarena je promjena koja se dogodila unutar mene.Meni je ta promjena važna i želim je simbolički naglasiti,mirisom ozona.Samo to.

Hvala svim blogoprijateljima na razumijevanju !




Post je objavljen 27.06.2013. u 13:00 sati.