Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

Kabriolet kapsula

Mislim da je ova galaksija cijela otvorenog tipa. Pa ako ovdje ne poznaju brave, glupo bi nam onda bilo ne birati za putovanja modele vozila sa krovom na spuštanje :), (sportski dvosjed ili pak udobni trosjed s mekanim dekicama i jastučićima?), međuzvjezdani kodeks nalaže prilagodbu domaćim običajima. Osim toga, čujem da je u trendu izlaženje iz ormara, a znaš da ništa nije važnije nego slijediti trendove! Želiš li ti proživjeti život i na kraju se zapitati - a zašto nisam baš ni jednom, ali ni jedan jedini put se sjetio izaći iz nekog ormara? Makar, mi smo uspjeli preživjeli izaći iz sasvim pravog brodoloma (vidiš, nisam prije ni znala da su veliki brodolomi mačji kašalj), to je još bolja fora od izlaska iz običnog ormara.

A i ne treba nam krov na kapsuli uopće, možemo pustiti riječi da vijore daleko za nama, kao svileni rupci holivudskih ljepotica na povjetarcu umrlih sunaca. Protiv nenadanih atmosferilija (nikad ne znaš, možda je tko zaboravio kišu kamenja ili kakvu maglicu u zrakopraznom međuprostoru) možemo nabaviti dobre roza naočale. Ili nam mogu sama sašiti roza zvjezdobrane. Kad me već uhvatilo, šivanje. Nakon ne znam koliko vremena sašila sam si nešto. Nije nešto, nego prava pravcata suknja s kojom sam zadovoljna kako je ispala. Šosek :) Ono, započela i dovršila. Valjda me inspiriralo tvoje razmišljanje o onoj radionici za prekrajanje duga (gle, frizeraj tvojoj osobnosti jednostavno ne pristaje), sjetila sam se kako je dobar osjećaj načiniti bilo što rukama.

Čak sam pomislila kako bi bilo zgodno naručiti iz tvoje radnje raznobojnih duginih niti, pa ih uplesti ... ooo, kakva bi to blistava suknja bila! Ma znaš onu priču kako je Pepeljugina kuma njoj čarobnim štapićem (ili je to bila kvalitetna preslica) istkala na brzinu krasne haljine tako što je uplela srebrnu mjesečinu, pa zlato sunčeva sjaja i ne sjećam se kakve još ono kinđurije, uglavnom sve nešto šljašteće, ali me čudi da se nisu sjetile duge. Valjda, kad se previše vremena baviš pepelom, zbilja ne stigneš pratit i sve one modne trendove, a tko će ti onda objasniti što je profinjeno a što kič. A možda je i u ono vrijeme bilo rizično paradirati u javnosti s duginim bojama na odjeći, možda bi Pepeljuga nastradala gore nego što jest udajom za princa koji si curu bira prema cipelama. Tako sam i ja odustala od te opasne krojačke ideje i zaključila kako mi se ne sviđa da si itko svojata pravo na duge, a da nema barem uslužni servis za uljepšavanje istih.

U redu, mislim da se oko modela slažemo :), ali što ćemo s bojom? Vedrije od crvenog ne može bit, ali prometna statistika veli da u najviše nezgoda ulete upravo crvena vozila, jer da su najmanje uočljiva, zamisli. Tko zna kolika je ovdje gužva i što ako se tako neuočljivi sudarimo s drugim letjelicama? Možda su stvarno pametni oni koji svoje limene ljubimce ili čak cijele zbirke auta samo nekorištene drže u garažama, ali moram priznati da su mi takvi uvijek djelovali malko ...hm :), ne razumijem kako se moglo dogoditi da i sama pokupim sličnih osobina. Ono besmisleno skladištenje, valjda bude i toga da se i ljudi samouskladište, da odlože i sebe ili barem dijelove sebe na povremena čekanja, pa se onda izvlače po potrebi kad si zatrebaju. Ako ne napada previše prašine za otresanje. Za izvlačenja iz takvih dugotrajnih skladišta mogu zatrebati čak i vatrogasci, uglavnom zbog one lijepe crvene boje vatrogasnih vozila :) Možda bi i naša kapsula mogla biti u obliku vatrogasnog kamiončića. A što misliš o letjelici srebrne podloge s jarko crvenim cvjetićima?

Post je objavljen 14.06.2013. u 09:44 sati.