Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kud-marof

Marketing

Izložba fotografija KUD-a "Marof"

U subotu 01. lipnja u parku Kulturno centra u Novom Marofu otvorili smo izložbu fotografija KUD-a "Marof", te predstavili skulpturu od cvijeća i pano za slikanje.

Unatoč kiši koja je ujutro padala skupilo se nekoliko desetaka građana zajedno s gradonačelnikom Darkom Hrenićem i ravnateljem Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" Miljenkom Sekovanićem. Nakon kratkog uvodnog govora prisutnima se obratio predsjednik KUD-a "Marof" Dragutin Košćak i kazao par riječi o povijesti našeg folklornog društva. Gradonačelnik je pohvalio ovu inicijativu mladih, te cjelokupan doprinus KUD-a "Marof" lokalnoj zajednici te je iskoristio priliku da prvi isproba naš pano za slikanje!

Posjetitelji su nakon toga mogli prošetati parkom i vidjeti izložene fotografije iz bogate povijesti KUD-a i također cvjetnu skulpturu koja prikazuje logo našeg projekta EURO FOLK.

Fotografije smo kasnije premjestili u Malu dvoranu KC-a gdje će biti izložene do 16. lipnja 2013.
Veliko hvala Cvjetnom salonu "Anemona" iz Varaždinskih Toplica, Likovnoj udruzi Novi Marof "LUNOM" i naravno našem vjernom medijskom pokrovitelju Radiu Novi Marof!



Post je objavljen 04.06.2013. u 18:15 sati.